Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem rosszul magam amiatt, hogy én nem vagyok gazdag?
Figyelt kérdés
4 hónapja van egy csodás barátnőm. Nem élünk együtt, de ő szeretne össze költözni. Mindig is gazdag barátai voltak, olyanok amit mindent megtudtak neki adni. Akár minden nap étteremben ettek, moziba jártak hetente többször. Hosszú hétvégenként wellness, nyáron tengerparti nyaralás, télen síelés. A barátnőm is gazdag, saját lakás, autó, saját vállalkozás. Én fizikai munkát végzek, albérletben élek. Így nekem nincs arra pénzem, hogy többször nyaralni menjünk, különböző éttermekbe járjunk. Ezt nem érezteti velem, hogy ő boldogtalan lenne, hogy én nem tudok neki drága ajándékokat venni. De engem mégis zavar, hogy tudom ő milyen színvonalhoz van hozzászokva, amit én nem tudok neki megadni. Talán soha nem is fogok tudni.2018. márc. 4. 21:08
1/9 anonim válasza:
Ez van akkor, ha egy nő nem a pénzedért szeret hanem a lényedért, emberi mivoltodért, aki vagy! Becsüld meg és örülj neki. Nem minden nőt a pénz hajt. Ha ő ilyen akkor szerény és visszafogott!
2/9 anonim válasza:
Én is emiatt érzem magam rosszul. https://www.youtube.com/watch?v=93QUTkGXFy8
3/9 anonim válasza:
Azért érzed rosszul magad, mert az van beleivódva a legtöbb pasiba, hogy ahhoz, hogy igazi férfi legyen, bizony pénz kell.
Nem kell. Tisztességesen dolgozz, ennyi a legtöbb normális nőnek elég, a többivel meg nem kell foglalkozni. Szeresd, bánj vele tisztelettel, figyelj arra, amit mond, emlékezz arra, amit kér. Sokkal többet ér, mintha milliók állnának a számládon. Ha neki van pénze, és tényleg vágyik a napi éttermezésre, nyaralgatásra erre-arra, esetleg egy-egy drágább ruhadarabra, majd megveszi magának, ne félj :)
23N
4/9 anonim válasza:
Nem vagy kevesebb azért, mert férfiként kevesebbet keresel, mint a barátnőd. Ezzel stresszelik a férfiakat folyamatosan.
5/9 anonim válasza:
Α 4 hónap nem sok idő, de lehet hogy egy-két év múlva hiányozni fog neki a megszokott élete és boldogtalan lesz.
6/9 A kérdező kommentje:
Múltkor mondtam neki, hogy mi lenne ha elmennénk moziba. Nem szeretett volna menni, azt mondta inkább nézzünk meg itthon valamit kettesben. Úgy veszem észre, hogy inkább próbálja kerülni az ilyen helyeket.
2018. márc. 5. 09:19
7/9 anonim válasza:
Mindent azért mégse kapott meg az exeitől, azért van veled.
Én is mentegetőztem már a kedvesemnek a csóróságom miatt. Azt mondta, tudta előre. Csak nem édekli
9/9 anonim válasza:
Valószìnű,azért kerüli az ilyen szitukat,mert neked akar megfelelni. Szeret nem akar lehúzni pénzzel. :) Ha az exei megfeleltek volna nem mentek volna szét. Nyugodj meg esetleg megbeszélheted vele. Nekem volt kazdag barátom és zavart pedig én nő vagyok. Nagyon idgesített a fellengzős stílusa meg az egész családja. Egy idő után fárasztó lehet a te párod is beleunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!