Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköteleződéstől való félelem?
Sziasztok!
Nemrég költöztünk össze a barátommal, viszont én azt vettem észre magamon, hogy amióta egyáltalán szóba jött az összeköltözés olyan vagyok mint aki pánikol vagy nem is tudom hogy fogalmazzam. Sokkal hamarabb kiakadok mindenen, és sokkal jobban félek attól, hogy elhagy a párom, vagy valami gond lesz. Előtte is féltem, de akkor valahogy könnyebb volt, most viszont, hogy már össze is költöztünk még jobban félek, és sajnos több lett a veszekedés is lényegében miattam. Olyan apróságokon kiakadok, amiken korábban nem, és én sem tudom mi lehet erre magyarázat.
Egyik ismerősöm felvetette, hogy talán félek attól, hogy komolyan elköteleződjem és ez így jön ki belőlem.
Lehetséges lenne? Ha igen, hogy győzzem le?
Még ennyire komoly kapcsolatom eddig nem volt, aki volt az megcsalt, kihasznált, és sajnos olyan is volt, aki csak szexet akart tőlem. Ő az első olyan ember, aki komolyan tervez velem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!