Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok elmondja, hogy mikor éjjel felébred, nézni szokott titeket alvás közben?
Figyelt kérdés
A párom említette, hogy minden hajnalban felkel negyed 3 felé (régebben a szoptatás miatt hozzászokott). Ilyenkor egy darabig engem néz, miközben alszom. Mikor elmondta, nagyon ledöbbentem, és kissé iszonytató érzés volt, mert számomra kicsit parásan hangzik. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen rigolyás? Ti hogy viszonyulnátok egy ilyen helyzethez?2018. febr. 24. 01:00
12/21 anonim válasza:
Én is szoktam nézni, olyankor természetes, ellazult izmokkal. Viszont, a szemem össze köttetésben van a kezemmel. Amit alvás közben is előjátéknak érzékel:)
13/21 anonim válasza:
Cuuuuuuki ^.^????? Cukiiii???!!! Inkabb tiszta horrorr
14/21 anonim válasza:
Engem zavarna,bámulja tv-t,ne engem.
15/21 anonim válasza:
Biztos nem azért néz téged, mert szeret... Igen, rigolyás vagy.
16/21 anonim válasza:
Biztos nem meredten bamul.
En is neztem mar tesom gyerekeit pl fel percig, egy percig, mert cukin aludtak.
Sot, neha a kutyat is nezem amikor osszegombolyodve alszik.
Szerintem ilyet mindenki csinal.
17/21 anonim válasza:
Nem zavarna, de felébrednék. Ha néznek alvás közben, felébredek.
18/21 anonim válasza:
Én felébredtem amikor a férjem nézett engem:) úgy felizgatott muszaj volt lecopni
28n
19/21 anonim válasza:
Nem zavar, én is szoktam nézni, mikor alszik.
20/21 anonim válasza:
Én is nézném ha felébrednék hamarabb. Nem szeretnék lemaradni, akármit is csinál :) Még pislogni sem mernék.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!