Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így az együttélésünk a párommal?
Nem fog működni. Kielégületlen vagy, nem érzed magad vonzó nőnek. Nem fogsz tudni lemondani a jó szexről egy életen át.
Ő pedig meg fogja unni, hogy elégedetlenkedsz, nem elég neked a teljesítménye, nem érzi magát férfinak.
Egyre több dologra nyomja rá a bélyegét. A végén abba is bele fogtok kötni, hogy vesz a másik levegőt.
Nem fog működni, nekem sem működött.
Okés, nem kell minden nap, de az, hogy hetente egyszer is csak szenvedés az együttlét, mert fáradt, lelankad, félórát-órát kell "verjem" neki, mert másképp nem áll fel, stb. az gáz.
Egy évvel összeköltözés után szakítottam is vele, mert mellette nulla hajlandóságot mutatott arra, hogy kivizsgáltassa magát, ami szerintem elég alap lett volna.
Na áltasd magad te is: "viszont szeretjük egymást, jól működik a kapcsoatunk minden téren," - a frászt.
Esetleg kérdezf meg, mit tanácsol, hogy legyen normális szexuális életed?
Én azt tanácsolom, ne vágj így neki a hátralévő 30-50 évednek - szörnyű lesz, láttam olyat.
Én még csak 60 múltam, de nem vagyok ennyire fáradt, és öreg se. Ha baj van, ne vitamint szedjen, hanem Viagrát, az orvos majd felírja neki egy alapos vizsgálat után. Az meg ráfér, mert nagyon komoly betegségek is lehetnek az impotencia mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!