Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal nagyon sokat vitázunk. Jelenleg 15 hetes terhes vagyok. Külföldön dolgoztam füstös bárba amit ott hagytam a tehesség miatt, haza költöztem. Párom kamionos 3 hetet dolgozik 1 hetet pedig itthon van?
#9-10 és szerintetek Magyarországon melyik munkáltató vállal kismamát? :) :)
Minden cégnek ráfizetés az a munkaerő, amelyik csak pár hónapig munkaképes és utána GYED/GYES-en van a munkáltató költségén.
EZ sajnos a nagy igazság a 21. századi Magyarországon :)
29/N
Amiatt van a baj, hogy a nyakába zúdúlt mindenki eltartása. Tiéd, gyerekedé, neki is kell 3 után gyt-t fizetni...
Nem gondoltátok ezt reálisan, mikor bevállaltátik ezt a babát. Tudtad milyen munkahelyed van, hogy ott nem fogsz tudni sokáig dolgozni, miért nem kerestél ott helyben másik melót, az elején még titkolni is tudtad volna a terhességed, sikerülhetett volna más. És akkor szülés után is kapsz ellátásokat. Így utána is csak a gyest fogod kapni, amivel nem sokra mész. Itthon már így 4 hósan hiába keresel...
Szóval ok, szép és jó, bevállaltátok a babát, de nem voltak meg mögötte a konkrét tervek, nem számoltatok az ezzel járó dolgokkal. Aztán most hogy letetted a munkát tudatosult benne, hogy most hosszú hónapokig, sőt évekig ő lesz az egyedüli családfenntartó, és ettől feszül be. Valljuk be, jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!