Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Működhet ez hosszútávon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez hosszútávon?

Figyelt kérdés

A párom sokszor nem olyan vidám. Engem ez néha zavar, mert én pedig olyan jókedvű, sokat mosolygós nő vagyok.

Annyira nem szeretem, amikor olyan búval bélelt. Sokszor apróságokon felkapja a vizet...

2018. febr. 10. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet inkabb ki kene deriteni mi baja van. Es segiteni neki megoldani.
2018. febr. 12. 08:54
 12/14 zuzuki ***** válasza:
Azonnal kérlek téged.:) Én is hasonló papucsban jártam,járok.Depressziós csajszikkal akadok,akadtam össze,ez úgy látszik valami lélek vámpi probléma lehet,belőlünk szívják az energiát.Minél jobban röhögök,annál jobban búskomorak,sőt.
2018. febr. 14. 06:38
 13/14 zuzuki ***** válasza:
Ettől függetlenül valami lelki,vagy pszichiátriai gondokkal küzdenek.Az én volt barátnőm borderline bajos volt.Azonnal menni kell.Tudom,most sokan kegyetlennek fognak tartani,de nekem egy életem van és mivel segíteni nem tudok,keresek egy olyan csajszit,aki nekem való.Öt hónapig bírtam.. Most egyedül vagyok,de már nevetgélek mindenen.:)
2018. febr. 14. 06:44
 14/14 anonim ***** válasza:

17 éve vagyok egy ilyen kapcsolatban, most elég lett. jelenleg lakást keresek a 2 gyerekkel..

Sokáig hittem, hogy megváltozik és jó hatással vagyok rá, de nem sikerült. Az utóbbi években jöttem rá, hogy én kezdtem inkább olyan lenni, mint ő és nem szeretem magam ilyennek, mert ez nem én vagyok.

2018. febr. 14. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!