Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért jottetek össze azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jottetek össze azzal akivel jelenleg is együtt éltek?

Figyelt kérdés

Mi fogott meg benneteket vagy mit kellett mérlegelni? Milyen vonzó tulajdonsága volt akkor előtérben a másiknak?

Kérlek a külsőt ne írjátok, vagy irjatok többet is mellé.

Nemet kort legyszi ne felejtsétek :)

2018. febr. 10. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég érdekes kérdés. Engem az fogott meg, hogy férfi létére érzelmesebbnek tűnt a többieknél. Sokat lehetett vele beszélgetni.Mindig megnevettetett. És valahogy teljesen mást hozott ki belőlem, mint előtte bárki. Talán ez tetszett a legjobban, hogy egymás hatására mindketten sokkal pozitívabbak lettünk, sokkal életvidámabbak. És ez szerencsére azóta is tart.

23/L

2018. febr. 10. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Éjszakákat át tudtunk beszélgetni mindenféléről, nagyon intelligensnek tűnt, különleges volt a világnézete és felnéztem rá. Szerencsére nem is csalódtam.

28/N

2018. febr. 10. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Jobb híján.

34/F

2018. febr. 10. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Picit több, mint két éve kezdtünk csetelni, másfél éve randiztunk először, aztán öt hónap után összeköltöztünk.

28n

2018. febr. 10. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Aha, miért! :D

Mert kedves, nyílt, meghallgat fontos vagyok neki, okos, törődik velem, szeret, remek az ágyban, vicces, jókedvű és megnevettet...

28n

2018. febr. 10. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert végtelenül udvarias volt, most is az, kimondottan úriemberként viselkedik, éreztem, hogy fontos vagyok neki, ha beszélgetünk, nem másra figyel, hanem rám.Második randin kiderült, hogy az ágyban mennyire egymasra tudunk hangolódni, így valahogy a ruháim egy része feszt itt maradt, aztán két hét után én is.

Ennek lassan három éve.

33N

2018. febr. 12. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Neten ismerkedtünk meg társkeresőn. Tetszett a stílusa, hogy végre egy pasi akivel normálisan lehet beszélgetni. Imádtam, hogy több közös is van bennünk. Persze nagyon helyes is külsőre, az alap szerintem.

Nem vagyok álszent, szóval elismerem a fontosságát. Normális ember nem kezd kapcsolatot olyannal akinek a külsejét nem tartja vonzónak, vagy egyenesen taszítja, ha mégis az meg nem jó jel, mert kapcsolatfüggő, és igénytelenség is. Le lehet pontozni,de ez az igazság.

Szóval tetszettek a képei is.

Megvolt minden ami ahhoz kellett, hogy kialakuljon a kapcsolat. Így kezdődött a dolog, 2 hétig csak interneten ismerkedtünk, közben randira hívott, találkoztunk és azóta egy pár vagyunk, 8. éve már:) 1,5 év kapcsolat után egyébként össze is házasodtunk.:) 32/N

2018. febr. 15. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!