Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ingyen él a barátnőm és még piszkál is. Mit tennétek?
Én nem egyszerűen csak kidobnám.
Kérnék a munkahelyemen két hét szabit. Ilyenkor egyszerűbb, mint nyáron.
Aztán hazaszambáznék fényes délben, hogy "igazad van, drágám, felmondtam, youtuber leszek!"
Aztán elvágódnék a kanapén videókat nézni.
Természetesen pénzcsap elzár.... Nincs munka, nincs fizetés, tök logikus. Majd ő eltart a youtuberkedésből, elvégre azzal többet lehet keresni.
Néha átmennék anyámhoz enni, meg vennék magamnak kaját, de abból ő nem kap, mert elkezdenék egy videó sorozatot, "hol éri meg péksüteményt venni" címen, vagy valami hasonló.
Szerintem a hét végére ki fog készülni idegileg.
Én is elintézném annyival, hogy kidobnám. Két ennyire különböző ember minek van együtt? Miért tanult?
Hogy lesz közös lakásotok, életetek? Miből mentek nyaralni? Miből vállaltok gyereket? Az álmaiból?
Mennyit keres a videóiból? Majd ha egy havi bért összeszed vele, akkor ott lehet hagyni a főállást, addig meg csinálja munka mellett.
Szerintem ultragáz a hozzáállása, csak visszahúz ahelyett, hogy a közös céljaitokért mennétek előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!