Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnál ahhoz, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ahhoz, ha a párod veszélyes külföldi helyre szeretne menni?

Figyelt kérdés

Például szeretne olyan keleti vagy déli helyre menni, ahol gyerekek éheznek, és az ő megsegítésükben szeretne valamilyen formában részt venni. Akár többször is..

Mit éreznél, mit tennél, mit mondanál?

A kérdés elsősorban több éve tartó tartós kapcsolatban érdekes, ahol esetleg már gyerek is van.

2018. febr. 8. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Van valami különleges tudása, ami miatt tényleg hasznos, ha odamegy? Pl orvos? Vagy elkölt 10x pénzt a nyaralásra, x pénzt helyes pici fekete gyerekeknek hamira, aztán kiposztolja, hogy ő a jó ember? Bónuszként talán még szakmunkát is végezne, mert abból lesz a pofás fénykép, a helyiek munkalehetőségeinek meg már úgy is mindegy?
2018. febr. 8. 11:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Nincs semmi ilyen, max a rátermettsége, és hogy erős jellem, jól menne neki.... de én is azt mondom, hogy ha már ki akar menni, előtte mindenképpen itthon szerezzen gyakorlatot, itt is van bőven kihívás... aztán esetleg lehet más területeket is becélozni... de azért emiatt otthagyni családot, hááát... volt egyébként egy film amiben pont ez történik, Angelina Jolie és Brad Pitt játszik benne, de ott mondjuk a kapcsolatuk szar volt...
2018. febr. 8. 14:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Egészségére, de amint gyerek is van, megkérdezném, hogy miért akar félárvát csinálni belőle?

Én még elhagyom, ha ilyen hülye, egészségére, de a gyerekével mi lesz?

2018. febr. 8. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg erős jellem lenne, akkor nem akarna mások nyomorán élvezkedni. Mi menne neki jól? Semmihez nem ért, amivel a hasznukra lehet. Ha segíteni akarna, a banki átutalást gyakorolná.
2018. febr. 8. 16:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Közeli barátaink férfi tagja rendszeresen jár önként Afganisztánba (katona). A nő halálra aggódja magát olykor, a pasas imádja ezt a munkát és nem titkolja azt sem, hogy a jó pénz miatt csinálja, hogy megtudják alapozni a közös jövőjüket.

Én azt mondom, hogyha ez mindkét félnek oké, akkor menjen. Ha csak az egyiknek oké, akkor viszont valami arany közepet kell találni. Pl. menjen, de ne veszélyes területre.

Én most elengedném a páromat, lehet hogy vele is mennék. Ha gyerekünk lesz, akkor már nem. Ha vele valami történik, én még csak-csak el leszek egyedül. De a gyereknek nem akarom, hogy csak egy távoli emléke legyen az apja. Vagyis nem szeretném, hogy kísértse a sorsát.

2018. febr. 11. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy eszébe jutna ilyesmi, annál jobban ismerem. Akinek ilyen vágyai vannak az ne alapítson családot, mert akkro önző disznó. Ha nincs családja azt csinál amit akar...
2018. febr. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!