Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ennyire figyelmetlen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire figyelmetlen a párom?

Figyelt kérdés
A párom azzal az üröggyel nem hagy vezetni, hogy nem ismerem a várost és este van. Úgy jött fel a dolog, hogy mentünk volna ma meginni valamit a haverjaival és taxival akart menni, s mondtam, hogy menjünk autóval s vezetek én visszafele. Erre meg jön ilyen hülye dumákkal. Miért gondol ennyire inkompetensnek:

2018. jan. 27. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ennyire inkompetensnek gondol - szerintem nemcsak a vezetés dolgában. A kedvesemnek egy hónapja sincs jogsija, én szorgalmazom, hogy vezessen, másként hogy tanulná meg? Ülök mellette és figyelek én is.

Semmi problémánk nincs ebből - se, másból sem.

2018. jan. 28. 21:50
 12/13 A kérdező kommentje:

Az autó az övé. De ez még ne ok arra, hogy ne engedje, hogy vezessek. Ahogy megosztottság én is vele a dolgaim, ő is megtehetné, HA akarná.

Én is ezt mondtam neki, hogy ennyire inkompetensnek gondolsz? Másképp hogy tudnék megtanulni valamit, ha nem gyakorlom. Ez olyasmi mint bármi más, pl az angol vagy más nyelv napi szintű használata vagy nem.

2018. jan. 31. 16:54
 13/13 A kérdező kommentje:
*megosztom
2018. jan. 31. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!