Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak a pasim a barátom?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim. Akik voltak, az idők során eltávolodtak, vagy sajnos összevesztünk. Javarészt fiú barátaim voltak és ahogy lett barátnőjük, nem jártunk már olyan gyakran össze. Voltak persze lány barátaim is, de elköltöztek páran messzire, aki pedig a közelben maradt, ráhajtott a pasimra. Próbálok nyitott lenni és új barátokat találni, még itt is szívesen elbeszélgetnék emberekkel, hátha :)2018. jan. 26. 20:35
1/5 anonim válasza:
Nincs férfi-nő barátság, legalábbis nagyon ritka. Nem voltak a barátaid soha, a lányokkal meg szerencsétlen voltál egyszerűen.
2/5 anonim válasza:
Életre szóló barátságokat nagyon nehéz kötni.
Rengeteg az érdek..
Szerintem nem jó dolog ha az embernek csak a párja van mint barát, mert ha vége szakad a kapcsolatnak, akkor nem lesz kivel megbeszélni a dolgokat, elütni az időt.. és az semmiképpen sem jó. Aki hajlamos depizni, annak pedig nehéz időkben főként kell a társaság.
Próbálkozz kitartóan, és idővel hátha lesz akivel megértitek egymást.
Fiu-lány barátság (az igazi) az nagyon-nagyon ritka.. mondjuk úgy, hogy sok a hátsó szándék :D és sok a hazug vagy szimplán csak őszintének lenni gyáva pasi.
3/5 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha gondolod. :) Lány vagyok.
4/5 anonim válasza:
Törődj bele, hogy felnőttél. Kellemetlen, de ez az élet rendje. Itt az ideje, az első gyerek érkezésének...
5/5 anonim válasza:
Nekem is, és?
A "barátnőim" 99%-a leszart, átvert, csak lelki szemetesnek használt.
28 vagyok, már rég nincsenek illúzióim, az emberek nagyrésze kihasználja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!