Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő után "illendő" összeköltözni (1. költözés)?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 18:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az "illendőségtől függ, akkor még nem.
2018. jan. 24. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Illendő??? :O

Ezt mégis hol hallottad?

Kislány/kisfiú, a kapcsolat minőségétől és a két féltől függ az egész, mint az egész kapcsolat is.

2018. jan. 24. 20:03
 3/12 WheneverYouWant ***** válasza:
36%

MIkor már nem kell beleugrani egy kiadós devizahitelbe.

Magyarul ha legalább a nagyobb része pénzetek meg van a lakásra. Nincs ilyen illendőségi szabály szerintem a legnagyobb mesekönyvekben sem.

2018. jan. 24. 22:51
 4/12 anonim válasza:
35%
Én azon a véleményen vagyok, hogy még most is és mindig csak akkor illendő összeköltözni, ha már összeházasodtatak. Házasság előtt szégyen és gyalázat összeköltözni, összefeküdni.
2018. jan. 25. 07:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Az illendőség egy külső hatás. Ha azzal foglalkozol állandóan, akkor ne költözz össze senkivel. Az ilyesmi engem annyira bosszantana a párom esetén, hogy hetek alatt szétköltöznénk, ha ilyeneken aggódik.

Mi anno ketten megbeszéltük, hogy augusztus vége, mert akkor kezdődik az iskola és így lesz kényelmes mindenkinek, aztán kész. Senki más véleményével nem foglalkoztunk.

2018. jan. 25. 08:05
 6/12 Are You Scorpio ***** válasza:
nem jo osszekoltozni mert ha viszel fel nyuszi fiukat nyuszi lanyokat mar bele fognak szolni :$
2018. jan. 25. 08:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Emberek! Szerintetek miért van idézőjelbe téve az illendő szó? Nyilván tudom, hogy ez nem illendőség kérdése, de ettől függetlenül mindenkiben kell legyen egy optimális idő mérce. Pl. szerintem 1 hónap ismeretség után összeköltözni felelőtlenség, akármennyire szeretik egymást, mert ez nem elég idő egymás kellő megismeréséhez. Mondjuk egy 8 név után sem összeköltözött páron viszoönt már csodálkoznék, emrt számomra az is fura lenne, ha 8 év együttlét után nem léptek volan eggyel feljebbi szintre. És msot persze csak az általános szituációkról ebszélek, általános helyzetekről, mert mindig vannak nyilván ilyen kivételes esetek, ahol valami okból kifolyóla lehet/nem lehet még/már összeköltözni. Szóval az érdekelne, hogy általános esetben szerintetek midnentől függetlenül mennyi idő után érdemes egy jól működő kapcsolatban ezt a szintet meglépni? (Ha van pénz stb.)
2018. jan. 25. 09:57
 8/12 anonim válasza:
Lopni rabolni sem illendő! Mégis ehhez az illendőséghez a többség ragaszkodik.
2018. jan. 25. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ezt nem az eltelt idő, hanem az érzelmek mélysége határozza meg, kérdező. Amikor úgy érzed, hogy minden nélküle töltött perc egy örökkévalóság, amikor minden tőle távol történő lélegzetvétel fuldoklás, akkor ideje összeköltözni. Ha ezt nem érzed, felesleges. Én az első feleségemet 4 év után vettem el, és költöztem vele össze. A másodikat egy szerdai napon ismertem meg, és szombaton összecuccoltunk. Ennek sok-sok éve, és azóta is imádjuk egymást.
2018. jan. 25. 13:13
 10/12 anonim ***** válasza:
A statisztika szerint minél előbb költöztök össze, annál előbb költöztök szét!Házasság után elég furcsa lenne, ha külön élnétek, de itt is benne van a fordulat, hogy házasságot követi előbb-utóbb a válás. Jó tanács:Ne költözz közös házba, lakásba! Közös lónak túrós a háta! Vagyonmegosztást eléggé megkönnyíti, lerövidíti, ha van házassági szerződés.Közösen ne építkezz, ne vásárolj lakást! Mert megegyezés hiányában min. 5 éves procedúrát előzöl meg vele! A szerelem elmúlik! Sok sikert!
2018. jan. 28. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!