Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti amikor együtt alszotok a barátotokkal/barátnőtökkel összebújtok vagy nem? Én mindig úgy akarok aludni a baratommal.23/l
Egyszer már írtam egy másik hozzászólásban - Mi sok sok év házasság után is meztelenül összebújva alszunk. Átölelem, többnyire a tenyerembe fogom a mellét, csókolgatom a nyakát. Ébredés után szembefordul velem, és az arcomba nyomja a melleit. A szextől teljesen függetlenül, nagyon megnyugtató érezni a másik testét, szívdobogását, minden rezdülését. Ilyenkor szeretnék polip lenni, és úgy átkarolni, hogy ne legyen egy négyzetcentiméter sem rajta, amit ne éreznék. Imádom a bőre illatét is. (és nem szeretem, ha ezt valami illatos szappannal, parfümmel elrontja)Csak érdekességként említem, többször megmértük, reggelre teljesen egyforma lesz a vérnyomásunk, szívverésünk.
A munkahelyen is állandóan együtt vagyunk, olyan a munkánk. Esténként és hétvégenként sem távolodunk egymástól messzire, ha nem egy szobában teszünk-veszünk, már hiányzik a másik.
Ha lehet egy testrészünk állandóan összeér, például ebéd közben a lábunk az asztal alatt, TV nézés közben fogjuk egymás kezét, vagy nekem dönti a hátát a kezem meg elkalandozik rajta. Soha nem megyünk el úgy egymás mellett, hogy végig ne simítanánk valahol egymást.
El sem tudom képzelni másképpen, és látom rajta is hogy Ő is így érez.
Előző kedvesem nagyon bújós volt. Mindig úgy aludtunk, imádtam és sosem volt kényelmetlen.
A jelenlegi nem tud összebújva aludni, és eleinte úgy érzem, összetöri ezzel a szívem. Az elsődleges szeretetnyelvem az érintés. De megbeszéltük: ő is figyel, hogy többet simogasson-szeretgessen és én is megértem, hogy ettől nem szeret kevésbé. Megleszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!