Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem mindenáron gyermeket akar, én még nem, mit tegyek?
Utolsó fejtsd már ki bővebben miért lehetett érdekes gyerekkorom?
Engem tudatosan neveltek otthon,hogy diploma,nyelvtudáés nagyon fontos,és ha jól akarok élni akkor karrier egy férfihez hozzátartozik.
Szerintem teljesen jó nevelést kaptam,bár nem jártam külföldi egyetemre sajnos,de mindenképpen egyetemre küldtek engem és igazuk is volt.
Mert így minőségi életet tudok élni,és nem a tecskós moslékokat kell megvegyem.
Gondolom kérdező is karriert,vállalkozást épít.
Azt hiszitek sokan,hogy szeretet elég,hát nem tudom szeretetből még nem tudtál jó életet felépíteni magadnak.
Nem bántott engem semmivel,de nem a minőségi árú van ott,hanem full műanyag,tápérték nulla cuccok.
Leszámítva a piákat,de minőségi húst ott nem veszel hanem csak silány mnőséget.
Jajj 64%-os nemááár :D Te vagy az a korábban 43%-os hülye "IT zseni" aki fél millókat keres, és munkamániás, és gyereket vállalni csak akkor érdemes szerinted, ha már 20 ezresek jönnek a popódból, ugye? Ja meg a sok luxusluvnya imádatod...:D na mi az ciki volt, hogy mindenki felismer, és csináltál egy új felhasználót? :D de égő komolyan.
Amúgy érdekes felfogásod van. Arról még nem hallottál, hogy egy férfi csak úgy nem akar gyereket, és kész? Pénztől függetlenül. Vagy van ilyen ösztön valakiben vagy nincs. Ez pont ennyi. De látom változatlanul mindenben a pénzt látod te kis érzelminyomorék :)
Amúgy rengeteg színvonalas egyetem van hazánkban is, érdekes ott végzettek simán találnak külföldön is állást mérnökként, orvosként ha akarnak. Csak azért mert te hülye vagy ezekhez, nem mindenki mást kellene hibáztatni zsenike :)
Döntsd el akarsz-e valaha gyereket vagy nem. Ha akarsz valaha, akkor most. Azt a rengeteg dolgodat ugyanúgy megcsinálhatod gyerek mellett is! A nők szokták vinni a gyereknevelés terheinek döntő részét.
Legyél őszinte saját magaddal: Talán akarsz te gyereket csak nem a feleségedtől. Ha így van, akkor még ma költözz el. 12 évét elszúrtad.
Jól van 25-ös ha nem tetszik a válaszom shut up and get out.
Kettő, csak annyit mondok külföldön színvonalasabb az oktatás.
Három én így gondolopm nem kell velem egyet értened.
De hát a magyar egyből ugrik ha kimersz állni a véleményedért,ez a birkák országa,menj a nyájjal.
Nem tudom milyen alapon hülyézel itt,de a lényeg te nem vagy érezelmi nyomorék,te kis tökéletes mr. menőke.
Taníts kérlek,mutass utat jó?
#21, ezt gondoltam én is, a szüleid csak ügy beleszültek a világba felelőtlenül, ahogy a hülye magyarok teszik.
Nemhogy a Middlebury Colleghoz nem volt pénzük, de még a Berkeleyhez se, így maradt a "gagyi magyar iskolákba ahol csak elbutítják és leépítik." - hát sajna ez már megtörtént, nem tudunk rajta változtatni.
"Gondolod", hogy a kérdező is ilyen fajta, bár erről ő nem írt egy szót se, de tán a Hangok ezt súgják. Ha 12 éve csak kifogásokat keres, hát nem tűnik egy nagy karrierépítőnek, meg annyi idő alatt ENSZ főtitkár is lehet az ember, ha komolyan nekiáll.
Örülj, hogy jókat ehetsz - szép karrier!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!