Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más gyerekét nevelni?
Van egy lány az életemben. Akivel nagyon jól megvagyunk. Idősebb nálam 7 évvel, ami egyébként nem okoz problémát. Viszont van gyereke. Nekem (még) nincs.
Neveljem más gyerekét? Fura lenne...
Tanácsok? Ötletek?
Trollok kíméljenek
Teszel egy próbát, aztán kiderül, hogy mennyire jön be. Ezt előre nem lehet megjósolni.
Jobb, mint évekig azon kattogni, hogy mi lett volna, ha...
mekkora? nem tudom,1.5 m magas kb
7 éves
"Neveljem más gyerekét? Fura lenne... "
Akkor minek kezdesz olyan nővel, akinek van gyereke, ember????
Vagy elfogadod őt úgy gyerekestől, ahogy van, vagy ne kezdj vele. Nem kötelező gyerekes nővel járni.
De ha meg vele szeretnél lenni, akkor 100%-ban a gyerekét is szeretned kell és el kell őt is fogadnod!
Tudom, hogy itt mindenki az evolúcióval meg oroszlánokkal fog jönni, de adok egy komoly választ is.
6 voltam, mikor a nevelőapámmal megismerkedett anyukám. A vérszerinti apám alkesz volt, hála az égnek lelépett. Én a nevelőapukámat tekintettem apukámnak. Anyukámnak volt 20 éve egy komoly műtéte és lehetett rá számítani, mármint én is tudtam rá, mint egy igazi apára. Anyukám egy éve meghalt, és ugyanúgy számítunk egymásra. Nekem ő a családom. Vele nőttem fel, amit tudok a számítógépekről, mind tőle tudom; ha orvoshoz kell mennem, elvisz; ha baj van, jön. Mi ketten tartjuk életben anyukám emlékét.
Egyszerűen úgy kell rá gondolnod, hogy ennek a nőnek te és a gyereke(i) lesztek a legfontosabbak az életében. Összeköt téged a gyerekkel az, hogy szeretitek a párodat.
Nem akartam ennyire nyálas lenni, bocs. 😊
29/N
Ha felmerült benned a kérdés egyáltalán, akkor valószínűleg problémát okoz neked a gyerek megléte. Akkor viszont minek kezdtél bármit is gyerekes nővel???
Amúgy megértem, ha zavar, én soha bele sem mentem semmilyen kapcsolatba gyerekes pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!