Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok, mivel töltitek az ünnepeket?
Nincs kötelező vendégjárás, sőt, semmi nem kötelező. Ami kötelező, az már inkább nyűgnek tűnik.
Más részről meg ünnepek, munkával telnek. Például, a szilveszter éjjel is.
Miért lennénk itthon egész nap? Nem kötelező.
Kihasználjuk, hogy együtt a család, és a nagycsaládos kedvezményt a vonaton. ;)
Ma is megyünk tekeregni. Tegnap élményfürdőben voltunk. Előtte kirándulni. Holnap lesz egy kis sütés-főzés, szilveszterezni jönnek át a barátaink. Társasozunk, sajtfondüt eszünk, éjfélkor kis tüzijáték. Utána a gyerekek mennek aludni (van hely bőven). Utána borozgatunk, beszélgetünk, hajnalban kis alvás. Nagy közös tízórai után mennek haza a vendégek.
Mondjuk azzal sincs gond, amikor egy nagy zacskó csipsszel bebújunk mind az ágyba, és egymás után nézzük a meséket meg a filmeket. Lustálkodni is jó néha.
Társasozunk (pl Scrabble), filmezünk, olvasunk. Közös evészet, séta a belvárosban, bevásárlás szilveszterre.
Gyerek nincs.
32n
Nálunk nincsenek még gyerekek, ketten vagyunk a férjemmel.
23-án már nem dolgoztam, akkor 10-ig ágyban voltunk, aztán összeszedtük magunkat, és elmentünk fát venni. Délután kitakarítottunk meg elszaladtunk még venni ezt-azt. Este filmet néztünk.
24-én megint 10-ig aludtunk, délelőtt csak úgy pihengettünk, neteztünk pizsiben, meg kávézgattunk. Dél körül összeszedtük magunkat, skype-oltunk 1 órát anyósékkal ( ők külföldön élnek). Utána feldíszítettük a fát, csináltunk vacsorát. Vacsi után pedig kibontottunk egy üveg pezsgőt, és filmet néztünk.
Utána 2 nap reggeltől estig családlátogatás.
27-én már dolgoztam. Tegnap volt egy szabadnapom, megint csak pihi. Szilveszterkor pedig ugyanezt tervezzük csinálni :D Idén otthon maradunk kettesben és lazulunk. Talán még egy kád forró vízbe is beülünk együtt.
Hosszú és mozgalmas évünk volt (idén házasodtunk), majdnem 1 éve nem volt időnk a szabadnapokon olyasmire, hogy leüljünk egy 2 órás filmet megnézni, most pótoljuk :D
Nekünk csak szenteste volt "kötelező" körünk a férjem családjánál, mindig ott töltjük a szentestét, fát díszítünk, vacsi, a végén ott van ajándékozás is, aztán húzunk haza, és kettesben töltjük a téliszünetet. Nekünk olyan a munkánk, hogy nem járunk 2 ünnep közt dolgozni (sem ünnepnapokon, sem hétvégeken).
Mit csináltunk? Kipihentük magukat leginkább.:) Játszottunk a gépen, társasoztunk, kártyáztunk, főzőcskéztem, ő 2x leugrott vásárolni, sorozatokat néztünk, jókat kajáltunk, szilveszterkor iszogattunk. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!