Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok/Együtt élő párok, nálatok ki mennyi házimunkát végez? Melyik fél csinálja a "piszkos munkát" (WC takarítás, padló suvickolás, cipők, csizmák tisztítása)?
Amelyikőnk épp jobban ráér. Én takarítok gyakrabban, mert több szabadidőm van, de a férjem is simán beáll WC-t pucolni, sütőt sikálni, hűtőt tisztítani, porszívózni, stb stb. Mindezt kérés nélkül.
Ami a cipők, ruhák tisztítását illeti, mindenki a sajátját tartja rendben.
Nálunk mindenre külön személyzet van, így nekem csak a lábam kell széttennem. :)
43/N
Ha nála vagyok,akkor mivel ő dolgozik,én csinálom.
De én szeretek takarítani,szóval nincs ellenemre,ő meg szeret besegíteni,úgy is jó.
A cipőket szeretem én tisztítani,de a sajátjait inkább ő szokta.Csak felmosni kell,szőnyeg nincs,de azt is szeretek. :)
Főzni mindketten imádunk,inkább ott megy néha a vita,amikor otthon van,akkor inkább rá is hagyom.
Wc,sütő,ilyesmik suvickolása közös,mikor melyikünk csinálja,de jobban szeretem én,alaposabb vagyok,mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!