Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal férfiak hány százaléka tud disznót vágni?
Figyelt kérdés
#Mindenférfidisznó
2017. dec. 20. 18:44
21/41 anonim válasza:
Én csak disznó arcot tudok vágni.
22/41 anonim válasza:
a hajnali négyes pálinka helyett 6-ig pihengetek aztán van, hogy napi 3-4 db lemegy
nem vagyok hentes de ez a munkám mert hibbant lennék potomért eladni a kész hízót
persze ipari gépekkel nem olyan nagy szám ez sem
24f
23/41 anonim válasza:
A nokedli szaggatásával max. a ganézás mérhető össze bonyolultságban...
24/41 anonim válasza:
Kevesen, de az én Uramnak pont megy az elejétől a végéig.
25/41 anonim válasza:
Már ott buktad, hogy nem 4, hanem 5 órakor kelek és nincs pálinka:) Nem szeressem és mivel egyedül szúrom, más sem iszik:)) Feldolgozásból, a bélmosást nem csináltam még. Bár, a fodros bélbe töltött hurkát imádom.
26/41 anonim válasza:
Nem tudom a pontos adatot. De szúrni nem szúrtam még de lőni(disznólövővel) fogni (kötél/bowden) pucolni tudom. Ha nagyon kell akkor perzselem is szét is szedem hurkát kolbászt megkeverem de általában csak segéd vagyok túl a 100adik disznóvágáson. Unokaöcsém ügyesebb, a baráti körének a nagyrésze is. Unokahúgom férje sertéstenyésztő ő évi 50 et szúr 40 et ebbő perzsel hasìt is fullra 25 öt csinál. Mi 27-34köztiek vagyunk.kb 20 hasonló ismerősöm van.
27/41 anonim válasza:
#25 a bélmosás "slejmolás" női munka nálunk. De már 10 éve nem mostunk belet. Vagyis a bolti belet átmossuk de a disznóè megy ki az erdő alá avagy részegen rodeó a 80 assal!
28/41 anonim válasza:
Ja ès vágtunk már nyulat kecskét bárányt tehenet ès lovat is a ló az rossz volt. A tehén meg halála után darabokban is ugrál az asztalon.
29/41 anonim válasza:
két öreg meg levágta egy rakás macskáját itt a faluban..
nem tudom mi jött rájuk, felszaporodtak a cicuk, azt egyik nap nagykést szegezz, "mama kaptyad á üket" azt nyessz
kemény nem?
nemtom lett-e hurka, kolbász..
30/41 anonim válasza:
27 Tudom, hogy már nem mossák, de én még nem láttam üzletben fodros belet. Avékonyb töltött meg az gész családban, egydöntetű utálatnak örvend. Vagy is mosás, vagy nincs hurka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!