Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal férfiak hány százaléka tud disznót vágni?
Ugyanezt kérdezem. :"D
Régen olyan jó volt, amikor volt nálunk disznóvágás. Utólag belegondolva kissé morbid, de akkor jól szórakoztunk, sokan eljöttek a rokonságból.
22/N
A disznóvágás nagy részét szakember végzi.
Ellenben palacsintasütéshez és nokedliszaggatáshoz nem kell szakács.
24/F vagyok.
Uum, ha komplett elejétől a végéig a kérdés, akkor gyanítom még kevesebben (nagyon kevesen).
Ugyanis a feldolgozás mint írtam sok helyen már hentes segítségével megy, így csak azok maradhatnak 'versenyben', akiknek van hús feldolgozói tapasztalatuk, ismeretük.
Illetve szűkíti az is a kört, hogy a disznóvágás több emberes munka, így általában kisebb részeket csinál mindenki, amit klasszul megtud csinálni, de lehet más feladat már kevésbé menne.
Szóval jobbára olyan fiatal férfiak között kell keresned, akiknek van húsipari tapasztalatuk, pl hentesek:). Arra pedig már könnyebben találsz statisztikát, hogy hányan végeznek hentesként az X-Y korosztályban.
Jah, és szerintem a 'vidéken kitanulta a rokonoktól' dolog ma már kevésbé érvényesül.
Rám speciel ez még valid, de hentesnek már én sem tanultam ki (és nem is akartam tho).
Remélem tudtam segíteni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!