Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy hívnátok az így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy hívnátok az így viselkedő férfit?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm és a párja ihlette a kérdést. Nem tudom mire vélni ezt a viselkedést talán ti segítetek megfejteni. A pasi egy egész jó cég ügyvezetője, relatív fiatal (30), olyan megmondó ember típus, vezető szerű amilyennek eddig megismertem meg elég nagyra is van magával szerintem.

És most láttam először a párjával, és egészen más volt, először egy vendéglátóhelyen voltunk majd rövid időre hozzájuk is felugrottunk. A pasi kábé ilyen volt: “vehetem akkor a kabátom?” “Ezt hova kell rakni kicsim?” “Ha ide majd oda megyünk és utaná xy akkor az jó neked?” “Biztos kényelmes kicsim? Nehogy elessél kicsim” “Ja nem mondtad, hogy kezdjem el venni a kabátom azt hittem még nem ráérek”

Ezek mentek, mint egy kisgyerek. Nagyon nem ezt gondoltam, csak a nőjével ilyen én nagyon csalódtam na mégsem akkora alfahím akkor? Most akkor ki viseli a szoknyát? Vajon ez milyen kapcsolat lehet és mit árul el a paliról?

2017. dec. 17. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is határozott megmondó emberként dolgozok- egyetemi tanár - de nem vagyok alfahim. Az emberi fajhoz tartozok nem a kecskék közé. A családi érzelmi életem meg hohy jönne ide?
2017. dec. 23. 22:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem papucs azért mert otthon ilyen.A munkájára így törekszik mert így ér el valamit,otthon pedig úgy mert ott meg az olyan viselkedésével éri el,hogy jó legyen a kapcsolata.Ennyire egyszerű..
2017. dec. 25. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!