Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam párommal, hogy leginkább anyagi okok miatt akarnék nála lakni?
Nagyon vonzó, csinos is, a kémia is megvan , viszont nem állok készen a kapcsolatra. De ahol én lakok, azt nem tudom 1-2 hónapnál tovább finanszírozni. Neki van egy jó lakása, szívesen mennék oda, végül is neki is jó lenne, ha lenne férfi a háznál.
azt mégse mondhatom, hogy albérletre nincs pénzem, hadd menjek oda.
Az élősködés, hogy ingyen lakok a páromnál?
Eddig is egyedül fizetett minden költséget, neki nincs szüksége arra, hogy felezzünk a rezsin. Nekem meg minimalizálni kell a kiadásaimat.
De a kérdés még mindig arra irányul, hogy hogy tálaljam neki, hogy nála kéne lakjak.
Lehetőleg sehogy.
Kapcsolatot nem akarsz, de a kényelmes lakás INGYEN az jól jönne. A férfiak az ilyen nőkre goldiggert köpködnek.. szép egy sütemény vagy.
A kérdező csaj, csak provokál :)
Kaptál 1 pontot a próbálkozásodra kérdező!
Csak őszintén... mifelénk ezt hímringyónak mondják.
Élni nem tudsz, miféle "párod" ez neked, ha te se akarod, ő se akarja?
Neked max a szexpartnered lenne nem a pàrod, mert konkrétan kapcsolatot se akarsz tőle. Ès igen, ha nem fizeted a lakhatàsod az élősködés. Próbàlj meg egy szàllodàban, panzióban lakni fizetés nélkül.:)
Felnőtt ember vagy , meg kell tudni oldani egyedül, nem kihasznàlni egy csajt. Remélem van annyi esze, hogy elküld a francba. Szànalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!