Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tudassam párommal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam párommal, hogy leginkább anyagi okok miatt akarnék nála lakni?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzó, csinos is, a kémia is megvan , viszont nem állok készen a kapcsolatra. De ahol én lakok, azt nem tudom 1-2 hónapnál tovább finanszírozni. Neki van egy jó lakása, szívesen mennék oda, végül is neki is jó lenne, ha lenne férfi a háznál.

azt mégse mondhatom, hogy albérletre nincs pénzem, hadd menjek oda.

2017. dec. 13. 18:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te vagy a srác. Bocs. Mindegy, a lényeg ugyanaz. :D
2017. dec. 13. 23:18
 12/28 A kérdező kommentje:

Az élősködés, hogy ingyen lakok a páromnál?

Eddig is egyedül fizetett minden költséget, neki nincs szüksége arra, hogy felezzünk a rezsin. Nekem meg minimalizálni kell a kiadásaimat.

De a kérdés még mindig arra irányul, hogy hogy tálaljam neki, hogy nála kéne lakjak.

2017. dec. 14. 07:59
 13/28 anonim ***** válasza:
92%

Lehetőleg sehogy.

Kapcsolatot nem akarsz, de a kényelmes lakás INGYEN az jól jönne. A férfiak az ilyen nőkre goldiggert köpködnek.. szép egy sütemény vagy.

2017. dec. 14. 08:12
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem tálald úgy, ahogy itt is. És légyszi írd meg, hogy reagált, mert nagyon kívancsi vagyok 😄. /Amúgy mióta vagytok együtt? Ha csak pár hónapja, akkor számíts rá, hogy sok esélyed nincs erre. Ha régebb óta, akkor talán... Bár szerintem egy nő nehezebben enged be egy férfit a lakásába, egyszerűen mert fizikailag ő a gyengébb, és nehezebben lehet szabadulni tőled, ha szakításra kerülne a sor/.
2017. dec. 14. 08:27
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
Aranyásó vagy apa, egy igazi aranyásó!
2017. dec. 14. 10:23
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Mi a jó abban, ha "van férfi a háznál"? Komolyan kérdezem. Gondolom, nem egy tanyán él. Milyen előnye van?
2017. dec. 14. 11:02
 17/28 anonim ***** válasza:
3%

A kérdező csaj, csak provokál :)

Kaptál 1 pontot a próbálkozásodra kérdező!

2017. dec. 14. 12:00
 18/28 anonim ***** válasza:
68%

Csak őszintén... mifelénk ezt hímringyónak mondják.

Élni nem tudsz, miféle "párod" ez neked, ha te se akarod, ő se akarja?

2017. dec. 14. 13:18
 19/28 anonim ***** válasza:
82%

Neked max a szexpartnered lenne nem a pàrod, mert konkrétan kapcsolatot se akarsz tőle. Ès igen, ha nem fizeted a lakhatàsod az élősködés. Próbàlj meg egy szàllodàban, panzióban lakni fizetés nélkül.:)

Felnőtt ember vagy , meg kell tudni oldani egyedül, nem kihasznàlni egy csajt. Remélem van annyi esze, hogy elküld a francba. Szànalmas vagy.

2017. dec. 14. 13:27
 20/28 A kérdező kommentje:
A kapcsolat alakulóban van. Nem arról van szó, hogy nem akarnánk együtt éni, de most még nem. 1-2 hónap nekem se elég dönteni, neki meg pláne nem. Finoman rákérdeztem és azt mondta, hogy stabil kapcsolatban szeretne velem együtt élni, nem így az elején. Attól meg elzárkózik, hogy mondjam fel az albérletemet és lakjak nála. Pedig tudja, hogy nincs sok pénzem! Támogatnia azért lehetne, ha nem is akarja, hogy odamenjek hozzá.
2017. dec. 14. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!