Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti meddig bírjátok ki szex nélkül ha már kapcsolatban vagytok?

A normàlisak elnézőek, ha van megfelelő indok, és a csaj nem szexmegvonàssal akar kizsarolni valamit.
Pl nàlunk a heti 5-8 alkalomhoz képest legutóbb kimaradt 2 hét. Az elsőn a pàrom ( férfi) volt beteg, hànyós hasgörcsölős vírus. Aztàn ahogy abból kijött, halàleset történt. Olyan aki nekem nagyon fontos volt... Szintén 1 hét. Marhàra semmi hangulatom nem volt szexelni, minden nap random sírógörcsökkel küszködtem. Megértettem, ő is megértette. Mindketten emberből vagyunk.

11-es miért lenne a terhességnél tiltott a szex?? Persze előfordulhat, hogy a közösülést nem javasolják bizonyos időszakban, és sokszor már amúgy is kellemetlen a nőnek, de a hagyományos szeretkezésen kívül azért elég széles a paletta. Mi kétszer voltunk terhesek, de ez nem azt jelenti, hogy szünetetltettük a nemi életet.
A kérdésre válaszolva: én 25 éve házas vagyok és egy hétnél több időt még soha nem hagytunk ki, a feleségem szerintem még rosszabbul viselné, mint én, de 3-4 nap után már én is érzem, hogy telik az idő :-) :-)

Vannak párok, akik egyáltalán (úgy értem éveken, évtizedeken át) nem szexelnek, ám ez mindkét félen múlik.
Ilyenkor a természetes öntisztuláshoz szükséges számú maszturbálásokkal mindkét fél elvan.
A nők ha megkívánják, kellő mennyiségű feromont bocsájtanak ki, hogy a környezetükben a férfiakat megőrjítsék. Ha a környezetben nincs feromon, nem búg a férfi. Van feromon, akkor meg a legyet is röptében érné - ilyen egyszerű.
Nyilván ha pöfékel az asszony, de másnak szánja,
ne lepődjön meg, ha gyorsan félre lép a párja.
Ahogy látod, ez sem bonyibb...

Naponta egyszer, néha többször, már 30 éve. Szerencsésen kifogtam egy nagyon aktív nőt, aki gyakorlatilag bármikor kapható rá. Igaz, meg is teszek mindent, hogy nagyon jó legyen neki. Számomra az a legjobb, amikor látom, hogy szinte nincs is magánál, annyira élvezi. Még nem fordult elő, hogy kielégítetlen maradt bármelyikünk. Nagyon ritka, ha egy-két nap kimarad, általában pár napos betegség miatt. Nem a menstruációra gondolok, mert az nem akadály, hanem influenza, megfázás, stb. miatt.
Persze ennek megvan az oka. Éjjel meztelenül, szorosan összebújva alszunk télen-nyáron. Kis kifli, nagy kifli, melle a tenyeremben, a hátát csókolgatom, imádom a bőre illatát, és reggel sokszor így ébredünk. Ha a másik oldalunkon fekszünk, akkor a hátamon érzem az aranyos melleit, a far... a tenyerében. Imádom meztelenül látni, Ő tudja ezt, szinte folyamatosan mutogatja magát. Majdnem mindig együtt fürdünk. Soha nem megyünk el úgy egymás mellett, hogy meg ne simogatnánk a másikat. Ki tudna napokat kihagyni ilyen körülmények között?
És ki tudja, hogy ez egy 30 éve tartó nagy szerelem, vagy csak összejött két ember, akik szexuálisan nagyon túlfűtöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!