Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak nem túl gyors 1-2 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nem túl gyors 1-2 hónap után már összeköltözn?

Figyelt kérdés
Lehet azért mert fiatal vagyok (20), de nekem talán még fél év se lenne elég. Nem akarok ilyen rövid idő után egyből költözködni. Az miért nem elég ha eleinte csak ott alszunk a másiknál vagy 2-3 napot együtt töltünk? (persze később majd összeköltöznénk, de nekem nagyon gyors és ijesztő hogy pár hónap után már sokan megcsinálják) Azért gondolom így mert még túl fiatal vagyok?
2017. dec. 10. 08:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kinek mi...

Én személy szerint egyetértek veled, nem tartom jónak a túl gyors összeköltözést. Szerintem fontos az együtt járás, találkozgatás időszaka egy kapcsolatban. Nem akartam volna rögtön összeköltözni, leghamarabb fél év után. (ha a lehetőségek adottak lettek volna)

Mi a férjemmel az 1. évfordulónk előtt pár nappal költöztünk össze. Pont ideális volt a kapcsolat, és az életkörülményeink szempontjából is. Akkor kerültünk ki az iskolapadból mindketten és lett munkánk.

Igaz, mi fél évvel később össze is házasodtunk.:) A több évig tartó járogatást viszont felesleges időhúzásnak tartom 2 felnőtt, dolgozó ember esetében. Jobb megismerni a másikat teljes fényében, mint évekig randizgatni, aztán meg kiderül, hogy nem tudjátok elviselni egymást ha összeköltöztök. Az arany középút a legjobb. De ez csak az én véleményem. Felőlem mindenki azt csinál amit akar.

Ahány ember, annyiféle gondolkodásmód.

2017. dec. 13. 19:00
 12/12 anonim ***** válasza:
11. vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy én is,és a férjem is azok a típusok vagyunk, akik azzal az emberrel akartak csak összeköltözni, akivel együtt akarják leélni az életüket. Se ő, se én nem úgy álltam hozzá, hogy xy-al összeköltözök pár hónap után, aztán meg szét, mert nem is ismerem és nem működik. Nem óhajtottam 2-3-4 pasival is együtt élni. Mi csak egymással éltünk/és élünk együtt azóta is. Számunkra ez a lépés sokat jelent, nem kezeltük olyan könnyelműen mint ahogy sokan teszik.
2017. dec. 13. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!