Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nem túl gyors 1-2 hónap után már összeköltözn?
Kinek mi...
Én személy szerint egyetértek veled, nem tartom jónak a túl gyors összeköltözést. Szerintem fontos az együtt járás, találkozgatás időszaka egy kapcsolatban. Nem akartam volna rögtön összeköltözni, leghamarabb fél év után. (ha a lehetőségek adottak lettek volna)
Mi a férjemmel az 1. évfordulónk előtt pár nappal költöztünk össze. Pont ideális volt a kapcsolat, és az életkörülményeink szempontjából is. Akkor kerültünk ki az iskolapadból mindketten és lett munkánk.
Igaz, mi fél évvel később össze is házasodtunk.:) A több évig tartó járogatást viszont felesleges időhúzásnak tartom 2 felnőtt, dolgozó ember esetében. Jobb megismerni a másikat teljes fényében, mint évekig randizgatni, aztán meg kiderül, hogy nem tudjátok elviselni egymást ha összeköltöztök. Az arany középút a legjobb. De ez csak az én véleményem. Felőlem mindenki azt csinál amit akar.
Ahány ember, annyiféle gondolkodásmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!