Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miert nem figyelnek arra, ha egy no magyaraz?
Fel kell fogni, hogy a pasik máshonnan jöttek, mint mi nők. Ők lényegretörőek, nem érdeklik részletek, meg a rizsa. Minket nőket általában pedig a részletek is megragadnak. Amit fél percben el lehetne mondani, általában regénnyel körbeékelve fél órán keresztül mondunk el.
Egy ideig hasonlóan jártam, mint te. Aztán a párom leültetett engem, és elmagyarázta a helyzetet. Megértettem, azóta több-kevesebb sikerrel lényegre törően beszélek...kivéve most :D.
A hűtő olyan nagy, hogy navigáció kell ahhoz, hogy megtaláljon valamit? Annyi infó elég neki, hogy ott van a hűtőben a kaja.
Általában a pasik figyelnek, az agyukban értelmezik az elmondottakat és utána reagálnak - vagy nem.
Próbálj rövid, tőmondatokban beszélni hozzá. Sok szerencsét!
#7 "Benézek a hűtőbe, tele van, de nem találok kaját, amit meg lehetne enni:))) Nincs a ruhám a megszokott helyen, szekrényekben, fiókokban, tuti semmit nem fogok megtalálni, max, ha mindent kirámolok kupacba:)) Sorolhatnám estig:)"
Te amúgy vendégségben laksz? Meséld már el hogy hogy a viharba nem találod a saját lakásodban, a saját hűtődben az ételt és a saját ruháidat? És miért vagy még büszke is arra hogy ilyen szinten életképtelen vagy, és ötleted nincs hogy mi hol jár a háztartásban ha nincs elédkészítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!