Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pasik miert nem figyelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miert nem figyelnek arra, ha egy no magyaraz?

Figyelt kérdés
Pl elmondom neki, h reggel melyik polcon talalja majd a hutoben a kajajat, vagy egy fontos dologrol beszelek, vagy osszeveszunk, es ugy belemerul a tvbe, hogy ugyet sem vet ra, h jartatom a szamat...Vagy csak elpanaszkodnam, hogy mi tortent velem..Ugyfest, mint ha, magasrol tenne az egeszre, mikor beszelek..Nagyon sokszor

2017. nov. 21. 06:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Talán csak nem jó technikával magyarázol. Ha nekem egy csaj elkezd pl. magas hangon, az információt struktúrálatlanul ömlesztve, hevesen gesztikulálva magyarázni, vlsz. nálam is bekapcsol a védelmi mechanizmus és az agyam hibernál arra az időre. :)
2017. nov. 21. 12:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hajlandó fontosra felfújt üres locsogást hallgatni. A lényeget!!!! :D
2017. nov. 21. 12:24
 13/19 anonim ***** válasza:
lehet tök unalmasan beszélsz. néha én is észrevettem, hogy unalmas a stílusom, ahogy elmondok valamit, úgyhogy változtattam. tömörebb, lényegretörőbb és határozottabb hangvétel, hogy ha akarná se tudjon máshova figyelni.
2017. nov. 21. 12:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell fogni, hogy a pasik máshonnan jöttek, mint mi nők. Ők lényegretörőek, nem érdeklik részletek, meg a rizsa. Minket nőket általában pedig a részletek is megragadnak. Amit fél percben el lehetne mondani, általában regénnyel körbeékelve fél órán keresztül mondunk el.

Egy ideig hasonlóan jártam, mint te. Aztán a párom leültetett engem, és elmagyarázta a helyzetet. Megértettem, azóta több-kevesebb sikerrel lényegre törően beszélek...kivéve most :D.

A hűtő olyan nagy, hogy navigáció kell ahhoz, hogy megtaláljon valamit? Annyi infó elég neki, hogy ott van a hűtőben a kaja.

Általában a pasik figyelnek, az agyukban értelmezik az elmondottakat és utána reagálnak - vagy nem.

Próbálj rövid, tőmondatokban beszélni hozzá. Sok szerencsét!

2017. nov. 21. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Az en parom is ilyen. Sokszor ugy tunik nem figyel, de aztan meg emlekszik dolgokra amiket mondtam. Egyebkent maga is bevallja, hogy gondja van a koncentracioval, nem csak mikor velem beszelget. Eloadason is elhatarozza hogy figyelni fog, azran azon kapja magat, hogy mashol jarnak a gondolatai. Nem direkt csinalja. Sok turelem kell hozza es megertes, igyekszem nem hisztizni, tobb-kevesebb sikerrel. De miota beszeltunk rola es thdom, hogy nem arrol van szo, hogy nem erdeklem, azota konnyebb elfogadnom ezt.
2017. nov. 21. 17:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Se nem hisztizek, se nem magas a hangom, es rizsazni sem szoktam..Pl multkor is kerdezett valamit, de a valaszomra mar magasrol.....Akkor viazont minek kerdez, ha nem is erdekli?Alapbol hianyolom a kommunikaciot..Velem szinte semmit sem beszelget..Ha meg hozzamszol, az piszkalodas..Masokkal (barkivel, no/ferfi, anyja/apja/testverei szoval tenyleg barkivel) el tud beszelgetni...megtudja oket hallgatni..Tud rajuk valaszolni, tud veluk kezdemenyezni beszelgetest, csak velem nem...
2017. nov. 21. 19:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Velem minden pasim beszélgetett,de ahhoz jól kell tudni kommunikálni nőként is. Neked kell változtatnod és akkor beszélget. Mondjuk, az minek elmondani, mit hol talál a hűtőben, az elég gáz egy kapcsolatban, együtt élésnél. Az a részedről nem kedvesség, hogy elmondod neki, felnőtt férfi, önálló,megtalálja, nem kell az anyja szerepét átvenni, nem kell ledöngölni,hogy annyira töketlen,hogy azt sem találja meg.
2017. nov. 21. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy alakíts ki egy rutint. Ha hazaèrt, hagyd egy kicsit békèn. Hadd lazítson egy negyed órát. Utána szólj, hogy most figyeljen rád. A tényleg lényeges dolgokat 5, max.10 perc alatt meg lehet beszélni. A többi csacsognivalót hagyd meg a barátnőidnek. Csacsognivaló minden, amire nem vársz megoldást, segítséget, javaslatot. Ha megbeszéltétek, ami fontos, akkor megint hagyd békén. Aztán később, mondjuk vacsora közben kezdeményezhetsz beszélgetést a világ dolgairól. Nagyon fontos, hogy maradjon ideje a barátodnak csak úgy lenni.
2017. nov. 21. 21:36
 19/19 anonim ***** válasza:

#7 "Benézek a hűtőbe, tele van, de nem találok kaját, amit meg lehetne enni:))) Nincs a ruhám a megszokott helyen, szekrényekben, fiókokban, tuti semmit nem fogok megtalálni, max, ha mindent kirámolok kupacba:)) Sorolhatnám estig:)"

Te amúgy vendégségben laksz? Meséld már el hogy hogy a viharba nem találod a saját lakásodban, a saját hűtődben az ételt és a saját ruháidat? És miért vagy még büszke is arra hogy ilyen szinten életképtelen vagy, és ötleted nincs hogy mi hol jár a háztartásban ha nincs elédkészítve?

2017. nov. 21. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!