Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miert nem figyelnek arra, ha egy no magyaraz?
Figyelt kérdés
Pl elmondom neki, h reggel melyik polcon talalja majd a hutoben a kajajat, vagy egy fontos dologrol beszelek, vagy osszeveszunk, es ugy belemerul a tvbe, hogy ugyet sem vet ra, h jartatom a szamat...Vagy csak elpanaszkodnam, hogy mi tortent velem..Ugyfest, mint ha, magasrol tenne az egeszre, mikor beszelek..Nagyon sokszor2017. nov. 21. 06:08
1/19 anonim válasza:
Ezt nem a pasik csinálják, hanem a te pasid. Mert egy paraszt.
2/19 anonim válasza:
figyel az ne félj...
csak úgy tesz mintha...
3/19 anonim válasza:
Dettó. Én rájöttem amúgy, hogy az én pasim figyelem zavaros, mert nem csak velem csinálja, hanem van, hogy a saját munkatársaival is.
Pedig szegénynek a saját dolgairól lenne szó, igen, ilyenek, hogy hová tettem a kajáját, vagy megrendeltem kérésére valamit, csak érte kell mennie a boltba, és nem figyel, és nem megy érte, stb.
Nem tudom meddig bírom még, ő a harmadik gyerek.
4/19 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=fK7jbaUc8nA 10 perces kis szösszenet a férfi és a női agy működéséről. Bár viccesen, hülyeségként adja elő a pasi, de szerintem abszolút igazságok vannak benne. Jó szórakozást. (Nekünk sokat segített a semmi- doboz tudatosítása.)
5/19 anonim válasza:
Mert a nők hülyeségeket magyaráznak.
6/19 anonim válasza:
Kereshetnél magadnak egy normális férfit.
7/19 anonim válasza:
Ne panaszkodjál, én erősen figyelek, de van, hogy tízszer is rákérdezek, milyen lesz a heti beosztása a páromnak:)) Benézek a hűtőbe, tele van, de nem találok kaját, amit meg lehetne enni:))) Nincs a ruhám a megszokott helyen, szekrényekben, fiókokban, tuti semmit nem fogok megtalálni, max, ha mindent kirámolok kupacba:)) Sorolhatnám estig:) A párom, ezeken, csak mosolyog:))
8/19 anonim válasza:
A férfiak általában nem szoktak a nőkre odafigyelni. Ez is valamilyen mélyen gyökerező ősi ösztön lehet, mint a csajoknál az, hogy a pénzes pasikra hajtanak. Jézusom, ha folyton figyelnénk arra a sok sületlenségre, amit a csajok össze tudnak hordani, az teljesen leszívná az agyunkat. Mellesleg a legtöbb dologra, amit a nők mondanak, nem is lehetne semmi mással reagálni, mint egy hatalmas kérdőjellel. ;)
9/19 anonim válasza:
Barátnőm napi 3 órát beszélget velem este. Ez úgy néz ki, hogy én beszélek 10 percet, ő meg a maradék 2 óra 50et. Egy átdolgozott nap után kicsit nehéz kezelni ilyen mennyiségű információt. Én is van h csak arra nézek, vagy a telefonom nyomkodom, mosogatok. De ha visszakérdez, mindig tudom miről beszélt.
10/19 anonim válasza:
Mert a LÉNYEGET mondd! Nem kell félórát süketelni, mert unalmas és halálosan érdektelen.
A férfiaknak meg hiába panaszkodsz, ők a megoldást keresik, és frusztrálja őket, ha te órákig sírsz és megoldásra esély sincs, mert nem adsz pl.
Persze, az más dolog, hogy a te pasid pl. bunkó is emellé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!