Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogyan telt az első karácsonyotok összeköltözve?
Szóval nem konkrétan a legelső közös karácsonyotok,
Hanem amikor már együtt laktatok..
24-én mentem a szüleimhez, meg a párom is az ő szüleihez.
25-én jött értem, benéztünk a szüleihez hazafele hogy engem is lássanak, aztán utána otthon punnyadtunk. (Sütöttünk sütit és videojátékoztunk)
24-ét itthon töltjük, 25-én éjszaka utazunk haza, és 30-án éjszaka vissza.
26-27-28-29 náluk, 30-án pár órára nálunk leszünk.
24-én felállítottuk a fát a dobozok közé a nappaliban. :D
Leterítettünk a fa elé egy matracot, bort bontottunk és egy könnyű ebédet elfogyasztottunk, majd végig szexeltünk a napot.
Este, elmentünk a családhoz, egy közös ajándékbontásra és vacsira. Majd visszajöttünk és folytattuk a kedvenc időtöltésünket, a ház többi részében is.
25-én csomagoltuk ki a többi dobozunkat és raktok össze a bútorokat.
Tudniillik, 24-én költöztünk be az első közös otthonunkba. Ez volt az addigi életem legszebb karácsonya.
Majd rá 4 évre, az a szenteste, amikor kiderült, hogy várandós vagyok, az első közös babánkkal.
Tehát, a karácsony a kedvenc ünnepünk. Nem hiába, az esküvőnket is decemberben tartottuk. :)
Nálunk az első közös: egy év együtt járás után költöztem a vőlegényemhez.
Dec.24-én kettesben voltunk, és nagyon-nagyon jó volt így. Együtt készítettük el az ünnepi vacsorát kettesben. Ő a halat, én a desszertet, és anyukám adott egy finom krumplisalátát, azt előző nap hoztam el tőle. Anyu adott még sütiket is (ő sokat süt mindig).
Forralt bort is főztünk, karácsonyfát is állítottunk, igazit, az illata miatt főleg.
Nagyon meghitt volt, és el is határoztuk, hogy ez így is lesz minden évben. (Egyébként az én szüleim, bár hiányoztam nekik nagyon, de elfogadták ezt, az ő szülei viszont megsértődtek, hogy a fiuk nem velük van Szenteste).
Másnap az ő szüleihez mentünk (másik város), ott egy ünnepi ebéd volt. 12.26-án pedig az én szüleimnél voltunk egy finom ebéden.
Nálunk ez az esküvőnk után 2 héttel volt esedékes (az első karácsony együtt élve):). Ettől eltekintve minden ugyanolyan azóta is.
December 1. szombatján felállítottuk a fát, feldíszítettük, ahogy a házat is belülről. A szentestét anyósomnál töltöttük, ahogy azóta is minden évben, segítettünk a férjemmel feldíszíteni a fájukat, van mindig családi vacsi, majd ajándékozás. Aztán irány haza, és együtt, kettesben töltöttük- töltjük az egész téli szünetet. (két ünnep között nem kell dolgoznunk hála égnek) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!