Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenntartható a szexuális érdeklődés egy ember iránt egy életen át?
Figyelt kérdés
Egyesek azt állítják, hogy 20 év házasság után is úgy kívánják a párjukat mint az 1. nap. Én ezt el sem tudom képzelni, pedig még nem vagyunk 15 éve házasok. Nem tudom mi a gond velem, de úgy érzem, hogy ha el is válnék, házasságot már soha többé nem akarnék kötni, mert én nem tudom eljátszani, hogy 10 év után is megőrülök a szexért vele.2017. nov. 1. 18:55
1/7 anonim válasza:
Nyilván nem kívánják minden nap, de ha nem hízik el egyik fél sem, akkor azért fenttartható.
2/7 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés,engem is érdekel :)
3/7 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolat, igen. Nyilván a gyakoriság ritkul az évek során.
4/7 anonim válasza:
10% akinek sikerül. A legtöbben elválnak vagy el fognak valamikor és előkészületben van, és mégtöbben akik nem válnak de nincs köztük szex. Hjaj ha tudná itt a sok szingli pasi hány házasság csak látszatházasság.
5/7 anonim válasza:
"Egyesek azt állítják, hogy 20 év házasság után is úgy kívánják a párjukat mint az 1. nap."
Ezek az emberek hazudnak. Ennyi a nagy titok.
6/7 anonim válasza:
Mi 12 éve vagyunk egyutt. Van két gyerek. Még mindig nagyon vonzódom a férjemhez, de ritka a szex. Amikor van, az nagyon jó, szoktuk is mondogatni, hogy milyen jó, hogy szinte olyan mint az elején, nagyon passzolunk. A gond inkább ott van, hogy este hamarabb elfáradunk mint a gyerekek, alig várjuk, hogy felboruljunk. Dolgozunk, utána ellátjuk a gyerekeket, tanulni kell a naggyal, foglalkozni a kisebbel. Meg az sem árt, ha rendben van a ház, az udvar és van meleg étel. Mire este ágyba kerülök, a férjem már horkol. A kicsi gyakran 11 körül megjelenik a hálóban és befurakodik az ágyba, így a reggel is kilőve. Szerintem sokaknál nem a vonzalommal van a baj, inkább felőrölnek a hétköznapok.
7/7 A kérdező kommentje:
"hogy felboruljunk" ez tetszik. :) Hát igen. A gyerek előtt más. Erről jut eszembe... En nem tudom gyerek nélkül együtt lennénk e még. Nem biztos. És ez gáz.
2017. nov. 1. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!