Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok sokkal kevesebb munkával az éves fizetésetek többszörösét keresné?
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 21:29
12/25 A legrosszabb válasza:
Nem zavarna, mert nem lenne a párom.
13/25 anonim válasza:
Ahogy korábban is írták: ha legálisan, másoknak kárt nem okozva tenne szert erre e pénzre, és nem viselkedik tapló paraszt módon, akkor miért zavarjon? Ha elégedetlen lennék a saját munkámmal, fizetésemmel, akkor azon változtatnék, esetlev tanácsot is kérnék tőle.
14/25 anonim válasza:
Ha mondjuk azért keresne többet,mert mondjuk informatikus,vagy lenne egy nagyon ritka és menő szakmája,akkor még fel is néznék rá.
Ha meg illegális úton szerzi,akkor kalap,kabát,mehet,amerre lát.
15/25 anonim válasza:
Zavarna, mert a több fizetéssel általában magasabb igények is együtt járnak. És ha kitalálná, hogy menjünk Hawaii-ra nyaralni, azt én nem tudnám kifizetni. Neki pedig nem engedném, hogy fizessen helyettem. Tehát állandó veszekedések meg feszültség lenne közöttünk, hogy soha nem tudjuk azt csinálni, amit ő akar, mert nekem nincs rá pénzem.
16/25 anonim válasza:
Hogy kell ezt a szituációt elképzelni, kérdező?
17/25 kloha válasza:
Mikor mutatsz be neki, engem? :)
18/25 Pedy1225 válasza:
Amikor megismertem a párom, nem tudtam mivel foglalkozik, de már akkor is nagyon tetszett, nagyon szerettem volna összejönni vele. Később kiderült, hogy mivel foglalkozik, de persze engem ez se előtte, se utána nem érdekelt. Neki a munkája (becsületes kétkezi szakmája van) olyan, hogy jóval többet keres nálam. Az én szakmámban nem lehet ennyit keresni. Nem zavar, mert amikor bárhova elmegyünk szórakozni (nyaralás, étterem, stb,), akkor megpróbálok az én fizetésemhez mérten hozzátenni annyit, amennyit tudok, és így nem érzem azt, hogy "kitartanak". De ahhoz ragaszkodom, hogy én is hozzátegyem a kis magamét :-) És ez így rendjén is van. Egyébként nő vagyok :-)
19/25 A kérdező kommentje:
16# vállalkozó
2017. nov. 7. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!