Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A te parod szereti az allatokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te parod szereti az allatokat?

Figyelt kérdés

Nektek van?hogy viszonyul hozza?

Egyutt eltek?

#együttélés #hazi allatt
2017. okt. 27. 20:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki állat, amikor itt vagyok neki én...
2017. okt. 27. 20:43
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Mindketten szeretjük az állatokat, van is kutyánk.
2017. okt. 27. 20:44
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Szereti őket. De mielőtt összejöttünk, elképzelni sem tudta, hogy egy háziállat az ágyban aludjon. Én megmondtam neki, hogy a macskám mellettem szokott, és miatta nem fogom felborítani szerencsétlen életét.

Talán második alkalommal aludt nálunk, mikor nekem korábban el kellett indulnom, mint neki. Fél óra múlva kaptam a fotót, hogy az ágyban ölelgeti meg puszilgatja a macskámat. Ma már futkos utánuk a játékkal, a hétvégén a basszus gitárján játszott nekik, amíg én fürödtem. Egy igazi állat bolond vált belőle mellettem, vagyis, úgy mondanám, hogy kiszabadult belőle, mivel soha nem volt állata korábban, így ő sem tudta, hogy viszonyul hozzájuk.

Még nem élünk együtt, tavasszal tervezzük az összeköltözést, de ha a lehetőségek adottak lesznek, akkor visszük magunkkal a cicámat is (mielőtt bárki félreértené: ha nem sikerül, akkor szüleimmel marad a másik 2 macsekkal).

2017. okt. 27. 21:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Utolso, de aranyos tortenet. :). Jo volt olvasni.
2017. okt. 27. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
szereti, igen, együtt élünk és van nem is egy
2017. okt. 27. 21:21
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Magát szereti, tehát igen.
2017. okt. 27. 21:28
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
Husimado,igen:)6
2017. okt. 27. 21:48
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Mindent szeretünk.
2017. okt. 27. 22:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Még jó. Össze sem jönnék olyasvalakivel aki nem szereti az állatokat. Még a barátaimat is alaposan megválogatom ilyen téren (is). Vannak macskáink meg kutyánk is. :)
2017. okt. 27. 23:38
 10/15 anonim ***** válasza:
70%
Hát nincs oda az állatokért. Azért se rajongott, amikor összeköltözés előtt szóltam, hogy a papagájaim nélkül rám ne számítson. Ennek ellenére is összeköltöztünk és idővel megszerette őket. Ma már tele van a telefonja a róluk készült képekkel és videókkal, simogatja őket, beszél hozzájuk, főzni már én nem is szoktam rájuk (babot, rizst, tojást), mindig a barátom csinálja.
2017. okt. 28. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!