Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te parod szereti az allatokat?
Nektek van?hogy viszonyul hozza?
Egyutt eltek?
Szereti őket. De mielőtt összejöttünk, elképzelni sem tudta, hogy egy háziállat az ágyban aludjon. Én megmondtam neki, hogy a macskám mellettem szokott, és miatta nem fogom felborítani szerencsétlen életét.
Talán második alkalommal aludt nálunk, mikor nekem korábban el kellett indulnom, mint neki. Fél óra múlva kaptam a fotót, hogy az ágyban ölelgeti meg puszilgatja a macskámat. Ma már futkos utánuk a játékkal, a hétvégén a basszus gitárján játszott nekik, amíg én fürödtem. Egy igazi állat bolond vált belőle mellettem, vagyis, úgy mondanám, hogy kiszabadult belőle, mivel soha nem volt állata korábban, így ő sem tudta, hogy viszonyul hozzájuk.
Még nem élünk együtt, tavasszal tervezzük az összeköltözést, de ha a lehetőségek adottak lesznek, akkor visszük magunkkal a cicámat is (mielőtt bárki félreértené: ha nem sikerül, akkor szüleimmel marad a másik 2 macsekkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!