Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, dünnyög az asszony amiatt, hogy keveset házimunkáztok?
Szívesen segítenék, szeretek főzni, sütni, de ki vagyok tiltva a konyhából. Az ő birodalmát, hagyjam békén.
Annyit enged, vár el, ha beadja az unalmast a mosógép, szárító, mosogató, porszívó, stb, azokat bűvöljem meg, hogy működjön, nem megy, akkor hozzak újat.
Èn nem dünnyögök :)
Párom az aki pl a mosást beteszi ( színek szerint válogat! Magától! - na, ez az, amihez èn türelmetlen vagyok :D) ès ő is teregeti ki.
Nèha felporszívóz. A kocsival kapcsolatos összes meló az övè.
A mosogatás, főzès,fürdőszoba takarítás meg mindig az èn dolgom- ezekre elèg háklis sárkány vagyok, úgyhogy ha akar, sem segíthet :D
A kutyát közösen intèzzük, a kertet is. Ablakot èn pucolok.
Vasalni mindketten gyűlölünk,csak nagyon indokolt esetben csináljuk :D
Akkor szoktam dünnyögni, ha irdatlan kupit csinál. De ilyenkor elkezdem a pakolást ès magától csatlakozik:)
12.-es: "egy lusta, igénytelen férfiállathoz".
Aki így beszél a férfiakról már eleve megérdemli, hogy ne tiszteljék.... el vagy tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!