Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a párom elvárja, hogy minden nap lefeküdjünk?
5 hónapja költöztünk össze és azóta minden áldott nap szexelni akar.
Én eddig szexuálisan túlfütöttnek tartottam magam, nagyon élveztem a szexet és gyakran nagyon beindultam, viszont ez elmúlt.. nem tudom mi az oka. Igaz, a párommal vannak problémáink, ami oka lehet annak, hogy nem kívánom annyira, viszont még akkor is ha nagyon jól megvagyunk egyszerüen nincs kedvem hozzá. Pròbálom kerülni a szituációkat is, hogy kettesben legyünk, mert annak mindig az a vége hogy nyomulni kezd..
Általában ha visszautasítom -még ha alapja is van a kifogásaimnak (fáradtság)- akkor felháborodik és nem szól hozzám. Ha nem fekszem le vele, akkor mellettem elégíti ki magát az ágyban , amitől rettenetesen kellemetlenül érzem magam.
Ő az első, akivel együtt élek tehàt nem tudom, hogy ez lenne a normàlis? Hogy elmúlik a bizsergés és a vágy egy idö után vagy csak azért èrzem ezt mert tudom, hogy kényszerítve vagyok erre és nem tudom élvezni? 22/L
Az is normális, ha minden nap akarja valaki, ahogy az is, ha valakinek heti egy alkalom is elég.
Itt az az alapvető probléma, hogy mások az igényeitek, illetve a barátod passzív agresszív viselkedése. "akkor felháborodik és nem szól hozzám."
22/N
Próbáld vele megbeszélni, ... bár ha erről beszélni kell, az régen rossz!
"...nem kívánom annyira, viszont még akkor is ha nagyon jól megvagyunk egyszerüen nincs kedvem hozzá. Pròbálom kerülni a szituációkat is, hogy kettesben legyünk, mert annak mindig az a vége hogy nyomulni kezd.."
Így általában 40 év házasság után szoktak érezni, de szerencsés esetben még akkor sem.
Nem sok jóval biztatlak, pedig szeretnélek!
Az normális,hogy szeretné.
Elvárásként nem illeszthető be sehová.
Az viszont nem normális,hogy nem beszéled ezt nyiltan meg vele.
Amiket leírtál egy hosszú házasságban is ijesztő...nem,hogy 5-hónap után...
Sajnálom,nem így kellene éreznetek egymás iránt....
Aki szerelmes az kívánja a párját nap- mint nap? Ezt akarjátok mondani?
Mellesleg nagyon boldogtalan vagyok (természetesen nem csak a leírtak miatt), szóval lehet igazatok van és nem lesz hosszú életü ez az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!