Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden egyes szava hazugság volt magával kapcsolatban, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt,egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg.Gyönyörű,nő és nagyon nagyon jól kijöttünk -eddig.Most pedig minden összeomlott,mert összefutottunk egy volt barátjával.A következőkben hazudott nekem:a neve,a kora,a származása,az egész élete amit elmesélt nekem teljes kitaláció volt.Akkora sokkban vagyok,hogy leírni nem tudom.Úgy érzem ennek lőttek,nem is érdemes azon gondolkozni hogy meg lehet itt oldani bármit is.Ugye így van?2017. okt. 3. 22:13
11/16 anonim válasza:
ha egy szép nő egyedül van az tuti problémás párkapcsolat szempontjából
12/16 anonim válasza:
Persze utolsó, nagyon logikus a gondolkodásod, mert mi van, ha a szép nő már belefáradt, hogy csak barmokkal hozza össze az élet, és kicsit szeretne egyedül lenni? Nem mindenki kapcsolatfüggő, és jön össze valakivel csak azért, hogy legyen. Attól még nem problémás.
13/16 anonim válasza:
Ha mar az eleje hazugsagra epul...
14/16 anonim válasza:
Aki lekamuzza az egész életét neked, az egy perc figyelmet nem érdemel többé. Nem vett annyira sem komolyan, hogy megossza veled, ki is ő igazából.
15/16 anonim válasza:
#10-es aztak***va :O :D
Az ilyen "nőtársaim" (vagy csak szimplán riherongyoknak is hivhatjuk őket) miatt szivunk mi, normálisak :/
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!