Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden egyes szava hazugság volt magával kapcsolatban, hogyan tovább?
#4 na mert a pasik között aztán nincs egy hazug sem...miért mindig azt írod, hogy csak a nők hazudoznak? Ugyanolyan arányban vannak hazugok mindkét nemben.
Amúgy nem tudom, hogy nem jöttél rá erre előbb. 3 hónapon keresztül semmi nem utalt arra, hogy kamuzik?
Valószínű inkább valami betegsége van. Bolond.
Persze, hogy dobd ki..
Még a nevében is, komolyan ez hihetetlen... :D
Röhögni tudok csak ezen de tényleg, ennek vége ez egyértelmű. Az egész olyan mint valami fikció amit te találtál ki, persze van néhány bolond, exem is elme roggyant volt.
Őt csak megerőszakolták mellettem, rákos volt, első alkalommal teherbe esett, majd egy hónap múlva elvetélt, és hasonló dolgok történtek abban a pár hónapban amíg együtt voltunk.
Vannak súlyos esetek, kerülni kell őket, amúgy van ennél rosszabb is, hidd el az én exem az volt :)
szerintem ez még mindig jobb eset mint a haveromé,aki 3 év kapcsolat után tudta meg,hogy ő volt a csajnak a kedd-csütörtök-szombat.
egy másik srác meg 5 éve a hétfő-szerda-péntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!