Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minden egyes szava hazugság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden egyes szava hazugság volt magával kapcsolatban, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt,egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg.Gyönyörű,nő és nagyon nagyon jól kijöttünk -eddig.Most pedig minden összeomlott,mert összefutottunk egy volt barátjával.A következőkben hazudott nekem:a neve,a kora,a származása,az egész élete amit elmesélt nekem teljes kitaláció volt.Akkora sokkban vagyok,hogy leírni nem tudom.Úgy érzem ennek lőttek,nem is érdemes azon gondolkozni hogy meg lehet itt oldani bármit is.Ugye így van?
2017. okt. 3. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Reméljük, a nemét illetően nem hazudott.
2017. okt. 3. 22:15
 2/16 anonim ***** válasza:
El kell felejteni
2017. okt. 3. 22:15
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Lapát.
2017. okt. 3. 22:18
 4/16 A legrosszabb ***** válasza:
16%
Mint általában a nők többsége... ki kicsit hazudik, ki nagyot. Ő egy picit túltolta a szekeret. Rá se ránts, a következő retket szopasd be te. Semmit nem érnek.
2017. okt. 3. 22:19
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

#4 na mert a pasik között aztán nincs egy hazug sem...miért mindig azt írod, hogy csak a nők hazudoznak? Ugyanolyan arányban vannak hazugok mindkét nemben.

Amúgy nem tudom, hogy nem jöttél rá erre előbb. 3 hónapon keresztül semmi nem utalt arra, hogy kamuzik?

2017. okt. 3. 22:22
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
És mi van ha a volt barát hazudik?
2017. okt. 3. 22:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű inkább valami betegsége van. Bolond.

Persze, hogy dobd ki..

2017. okt. 3. 22:24
 8/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a volt barát hazudott.Mondtam neki hogyha nem mond igazat a srác,mutassa meg a személyijét.Nem volt rá hajlandó,csak sírt,és hebegett habogott.
2017. okt. 3. 22:28
 9/16 anonim ***** válasza:
55%

Még a nevében is, komolyan ez hihetetlen... :D

Röhögni tudok csak ezen de tényleg, ennek vége ez egyértelmű. Az egész olyan mint valami fikció amit te találtál ki, persze van néhány bolond, exem is elme roggyant volt.

Őt csak megerőszakolták mellettem, rákos volt, első alkalommal teherbe esett, majd egy hónap múlva elvetélt, és hasonló dolgok történtek abban a pár hónapban amíg együtt voltunk.

Vannak súlyos esetek, kerülni kell őket, amúgy van ennél rosszabb is, hidd el az én exem az volt :)

2017. okt. 3. 22:48
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez még mindig jobb eset mint a haveromé,aki 3 év kapcsolat után tudta meg,hogy ő volt a csajnak a kedd-csütörtök-szombat.

egy másik srác meg 5 éve a hétfő-szerda-péntek.

2017. okt. 3. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!