Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van koztetek olyan, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van koztetek olyan, akik teljesen eltero eletmod mellett elnek egyutt?

Figyelt kérdés

Gondolok ezalatt arra hogy az egyikotok sportos, egeszseges eletmod megszallotja, masikat pedig ezek a dolgok hidegen hagyjak, es a parjahoz kepest mar-mar igenytelen.

De mondjuk ez mellett teljesen jol, kiegyensulyozottan mukodik a kapcsolat.

Ismertek ilyet, esetleg sajat magatoknak van ebben tapasztalata?

koszi es szep hetveget nektek:)

2017. szept. 30. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy komoly kapcsolatot alakítsak ki olyan ferfivel, akivel legalább alap dolgokban nem egyezünk. Nem azt mondom, hogy egy legyen a hobbi és ízlés, de azért az, hogy milyen módon éljük a közös életünket, nem mindegy. Nem is értem, hogy ennek ellenére nálatok, hogyan lehet kiegyensúlyozott a kapcsolat.
2017. szept. 30. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy ugyan az életmódunk nem tér el teljesen, de azért sok különbség van köztünk. Míg a férjem hetente 2-3 alkalommal sportol, én nem sportolok egyáltalán semmit. A külsőnkre mindketten igényesek vagyunk, ő vékony sportos, én pedig vékony-normál testalkatú vagyok.

Ő táplálékintolerancia miatt csak kevés dolgot ehet, amiket viszont én nem szeretek, ezért vagy külön főzünk vagy rendelünk. Ezenkívül a férjem inkább otthonülős típus, kevesebb barátja van, akikkel 2-3 hetente jár el, miközben nekem kiterjedt baráti köröm van, akikkel hetente min. 2-szer találkozom.

Mindezekből kifolyólag a sport és az eljárogatás nálunk külön zajlik, enni pedig ugyan együtt eszünk, de általában mást. Ami összeköt minket a hasonló világnézet, a közös programok, utazások és persze az, hogy szeretjük egymást.

Szerintem, ha tudtok arra koncentrálni, ami összeköt és nem csináltok problémát a különbségekből, akkor szerintem nem lehet gond.

2017. szept. 30. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!