Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Utcán csini ruha, otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán csini ruha, otthon melegítő?

Figyelt kérdés

Ki mit gondol arról, amikor a párja megy dolgozni vagy bárhová máshová, rendes ruhába megy el (+ nőknél smink+haj), tehát "rendesen felöltözve, esetleg divatosan" de amikor hazaér egyből átöltözik kényelmesbe, melegítőbe (nőknél smink lemosva stb)?

Nem baj ha otthon kicsit "slamposabb" az ember fia/lanya?

Hogy a párunk többet lát így mint kicsípve? Nem rossz érzés hogy a közönségnek kioltozik de nekünk nem?

Persze tudom otthon fontos a kényelem, én sem szeretek farmerban tvzni, csak elgondolkodtam rajta hogy mit gondolhat a másik.

Kor és nemet is írjátok

(ha együtt éltek mióta ? )

Köszönöm a válaszokat, legyen szép napotok :-)

2017. szept. 28. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Arany középút, ahogy írta valaki.

Amúgy nekem ezt az "otthon is bizony fullosan kell kinézned, különben megcsal" dolgot olyan barátnőim mondogatták nekem, akik életükben nem éltek együtt senkivel, csak elméleti szakemberek voltak.

Hét éve vagyunk együtt, öt éve élünk közös lakásban.

Nekem alapvetőlen smink nélkül is aránylag szép az arcom (meg szerintem nagyon sok lánynak, csak bedőlnek a hülyeségnek). Jó nyilván nem nem lézengek otthon ilyen lyukas otthonkában, de mivel kb. estig szépen kiöltözve, stb dolgozom, azért örülök neki, ha otthon én is nyugisan lehetek. Élettársam meg nem hülye, tudja, hogy a nők is emberek.

2017. szept. 28. 13:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a pasi sem oltonyben van otthon, belott seroval... basszus, ha mar osszekoltozok valakivel, akkor ne ott tartson mar a kapcsolat, hogy nem lehetek elotte smink nelkul, kenyelmes ruhaban. Az ilyenek hogy szexelnek?
2017. szept. 28. 14:04
 13/19 anonim ***** válasza:
8# áruld el kérlek a titkot, hogy lehet valakinek állandóan frissen mosott a haja? Vagy te minden nap hajat mosol? Ez is túlzás szerintem. Nem kell igénytelennek lenni persze.
2017. szept. 28. 16:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Én minden másnap mosom, és így mindig frissnek tűnik. :)

(Nem engem kérdeztél, de hátha releváns)

2017. szept. 28. 16:31
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem probléma, de eleve nincs akkora kontraszt az utcai és az otthoni megjelenésem között. Mivel nem szeretem a túlságosan kényelmetlen ruhákat akkor sem, ha kimozdulok, sminkelni pedig ritkán sminkelek, ugyanakkor az otthon kényelmében sem szeretem, ha kócos a hajam, csipás a szemem és szakadt a ruhám. Szóval nálam is van egy leeresztés, ha hazaérek, de nem úgy, hogy belépek az ajtón, leveszem a parókámat meg a műszempillámat, lecsatolom a karomat, majd kihúzom a karót a fenekemből és szépen összerogyok.
2017. szept. 28. 17:49
 16/19 anonim ***** válasza:
En minden harmadik napon mosom, de a harmadik napon szarazsampont hasznalok, ha ugy itelem meg, hogy kell, igy aznap is frissnek tunik, az elso ket nap meg nyilvan friss.
2017. szept. 28. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát, basszus, nehogy már szerencsétlen párom otthon is puccban legyen :)

Felejtős, ahogyan én is átveszek egy lazább farmert, ő is átöltözik lazábba.

NEM lyukas kinyúlt melegítőbe, hanem leggingsbe (amit utcára nem hord, de itthonra szeretem rajta - van hozzá alakja is), vagy rövidnadrágba, és egy lezserebb pólóba.

Sminkelni nem szokott (szerencsére).

34ffi

2017. szept. 28. 19:23
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
En is minden nap vagy masnap mosom, mert kulonben lelapul a hajam, meg ha nem is zsiros, es olyan szopottgombocnak erzem magam. A mai samponok egyebkent mindennapos hasznalatra vannak. Ennek a "vasarnap mosunk hajat" dolognak anno volt relevanciaja, amikor sokkal lugosabbak voltak a samponok. Ma mar nyugodtan lehet mosni minden nap.
2017. szept. 28. 21:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Sosem gondoltam arra, hogy ez probléma lenne. Teljesen természetes, hogy itthon "kényelmesen" ruházatban vagyunk. Ez nyáron általában egy top és bugyi, a páromnak egy boxer, télen szabadidő. Ha együtt megyünk valahova, akkor felöltözünk normálisan. Semmi problémát nem látok ebben. Nem azért szeretem a páromat, mert itthon is ingben, farmerban, meg zakóban ücsörög a kanapén, ahogy remélem, hogy ő sem azért szeret, mert úgy nézek ki a munkahelyemen napközben, ahogy.
2017. szept. 29. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!