Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán csini ruha, otthon melegítő?
Ki mit gondol arról, amikor a párja megy dolgozni vagy bárhová máshová, rendes ruhába megy el (+ nőknél smink+haj), tehát "rendesen felöltözve, esetleg divatosan" de amikor hazaér egyből átöltözik kényelmesbe, melegítőbe (nőknél smink lemosva stb)?
Nem baj ha otthon kicsit "slamposabb" az ember fia/lanya?
Hogy a párunk többet lát így mint kicsípve? Nem rossz érzés hogy a közönségnek kioltozik de nekünk nem?
Persze tudom otthon fontos a kényelem, én sem szeretek farmerban tvzni, csak elgondolkodtam rajta hogy mit gondolhat a másik.
Kor és nemet is írjátok
(ha együtt éltek mióta ? )
Köszönöm a válaszokat, legyen szép napotok :-)
Én sose értettem azokat a nőket, férfiakat, kapcsolatokat, ahol a csajnak konkrétan otthon is ki kell magát vakolni.
itt is olvastam, illetve volt szaktársam is ilyen volt, konkrétan fiú megmondta neki, hogy otthon is sminkeljen, mert csak úgy tetszik neki.
Hát, ez nagyon durva :O
Én, bár sose sminkelek, azért a hajam okésan van, meg a ruhám is.
Itthon meg, hát, felcsatolom, és cső. Ruha meg..pff, 28 fok van a lakásba, nem lehet itt ruhát hordani :D
Csak sajnálom és szánom azokat a nőket, akiknek minden nap fejet kell rajzolniuk, mert csak így szépek. Egoista szöveg, de én anélkül vagyok a legszebb. Csinos pofi, élénk színű arc, hibátlan bőr. De ha sminkre szorulnék, akkor se kérné a párom.
Durva ez a világ..na...
Szerintem itt is mint mindenben az arany középút játszik. A melegítő ne egy kinyúlott szakadt (ne adj isten koszos) valami legyen hanem egy szép az ember alakjára illő de kényelmes melegítő egy egyszerű de nem túlhasznált pólóval. Én a hajamat kiengedve hordom otthon és utcán is csak evés főzés fürdés és szex alkalmával kötöm össze vagy ha sportolok szóval nálam ez mindig ugyanolyan. Sminkelni pedig nem szoktam így nálam ez sem játszik.
Szerintem akárhogy cicomázza magát az ember a párja akkor is szeressen natur állapotában is ránézni különben megette a fene. Csak az igénytelenségbe nem szabad ennek a dolognak átcsúszni. Az szerintem is kiábrándító mikor kócosan zsíros hajjal agyonhasznált göncökben lófrál valaki egész nap csak mert most úgyis otthon van.
Nem hiszem, hogy ennek problémát kéne jelentenie. Néha direkt párom kedvéért is kicsípem magam, lenge, szexi ruha, sötét rúzs...stb. Mondjuk, nekem a legkényelmesebb általában a teljes pucérság, vagy bugyi + bőpóló kombó, ez pedig azért szintén szexi, legalábbis párom nem szokott panaszkodni :)
Ha hideg van, akkor persze melegítőben megy a filmezés, takarítás, miegymás (azért nem szívesen lennék beteg emiatt).
Engem tudom, hogy nem zavar, ha ő kényelmesen van otthon, de szeretem, ha ez minél kevesebb ruhát takar nála is :)
Akit ez zavar, az igencsak érdekesen éli meg a szerelmet. Teljesen elhagyni magunkat nem szabad, nyilván, de kirakatbabának lenni sem a legjobb.
26/n, fél éve élünk együtt.
Ezzel mi a baj? Nekem is vannak tipikus "utcai/máshol megjelenő" ruháim, meg az itthoniak amikben maximum a kapuig sétálok el, ha zörget a postás vagy a vízóraleolvasó.
Szerintem nem jó, amikor a kettő egy és ugyanaz, lásd azokat a jellegzetes embereket akik mackónadrágban meg sárguló atétában masíroznak az utcán nyáron, vagy azok akik még otthon is (kis túlzással) díszegyenruhában feszítenek. Nálam az átöltözésnek jelentősége van. Hazaérve jó levenni az utcai holmit és átváltani a kényelmesebb, puhább ruhákra amiknél az se gond, ha vacsoránál összekenem valamivel (igaz akkor mehet a mosásba), mert itthoni.
Sminkelésben nem vagyok jártas férfiként, de az is olyan, hogy otthonra elég az alap vagy akár a semmi is, ha nincs hozzá kedve az adott nőnek. (Nyári kánikulában meg tudom érteni).
Én, a párom szeretem, nem a rajta lévő sminket, divatos ruhát.
Ugyan úgy tudom, hogy mi van a divatos ruha alatt és a kinyúlt naci alatt. Na és a ruhától, sminktől függetlenül, ugyan az a logikája, gondolkodása, életről való felfogása, stb. Különben is úgy az igazi, mikor lazán kócos, semmi smink, semmi mű nincs:)
En otthon is ritkan vagyok slampos, altalaban farmershortot (nekem kenyelmes! valamiert en pont azt erzem kenyelmetlennek ha csak ugy lognak rajtam a ruhak, pl pizsit vagy haloinget is ezert nem hordok, mert egyszeruen utalom az erzest) vagy edzoshortot es egy olyan polot hordok amit mar nem veszek fel utcara, mert mondjuk mar kicsit kifakult a szine vagy ilyenek. Nem szoktam bo ferfipoloban meg susogos melegitoben lenni itthon sem :D Nalunk bent telen is meleg van szoval ilyenkor is vagy rovidnadrag vagy leggings itthonra, utobbit utcara nem hordok de itthon jo. A sminkemet meg este mosom le alvas elott.
Viszont a paromnak teljesen mindegy, miben vagyok itthon vagy ki vagyok-e sminkelve, ertelemszeruen ha nem megyunk eppen hetvegen sehova csak itthon lazulunk, akkor nem sminkelek es ugyanugy tetszem neki ugy is. Ez csak az en komforterzetemen segit, hogy nem felmosorongynak valo holmikban maszkalok :D
Én annyival vagyok slamposabb itthon, hogy cicanacit hordok farmer helyett. Amúgy ugyanaz a póló meg minden van rajtam. A hajamat reggel vagy összekötöm, vagy kiengedve hagyom, és úgy is marad estig, szóval az is ugyanúgy néz ki otthon meg máshol. Sminket nem használok, max néha szempillaspirált, azt szintén alvás előtt, fürdéskor mosom le, addig elfér, szóval az szintén ugyanolyan otthon meg máshol. Parfümöt akkor is használok, ha egész nap itthon döglünk.. azért használom, mert én szeretem az illatát, én meg itthon is érzem.
Nagyon slampos akkor szoktam lenni, mikor porszívózok, ahhoz felveszem a legócskább kinyúlt pólómat, mert 2 percen belül literszámra ömlik rólam a víz, arra az x idő izzadásra meg jó a csöves póló is, utána úgyis lezuhanyozok és veszek valami normálisat.
Párom férfi, neki értelemszerűen nem játszik a smink meg a frizura, ő is ugyanígy normális pólóban meg egy normális melegítőgatyában van, ő is takarításhoz, kerti munkához vesz fel szemét-kaliberű pólókat, abszolút nem zavar, nem tartok rá igényt, hogy szép ruhában nyesse a sövényt :D
Amúgy ezzel a helyzettel mindketten "puccosabb" ruhában vagyunk itthon, mint munkában (ő szerelő, retkes kantárosgatya a munkaruhája, én meg könyvtáros vagyok, kidobásra ítélt göncben pakolok a raktárban), máshova meg úgyis együtt megyünk igazából, szóval egymásnak jobban kiöltözünk, mint másoknak :D
Ha valakit zavarna, hogy nem farmerban-csiniben Dotázok itthon, az nem sokáig lenne a párom. :D Meg az se, aki mellettem nem meri elengedni magát.
23L / 24F (fél éve élünk együtt)
Én se értem mi ezzel a baj. Nem azért vagyok a párommal, mert mindig 10/10es külsővel jelenik meg.. Plusz én nem másoknak öltözök ki, hanem magamnak.
Én annak örülök jobban, hogyha melegítőben van, mert kényelmesebb hozzá bújni, nem nyom semmi, könnyebb levenni is ha úgy adódik. Én meg szeretem lemosni a sminket ha hazaérek, mert egyrészt nem jó a bőrnek másrészt elkenem fél óra alatt ha elnyúlok a kanapén. Ha már egy ideje együtt vagy valakivel minden fontosabb, mint hogy milyen ruhában jár vagy milyen a haja. Aki a párjának csak kiöltözve mer mutatkozni, ott gondok vannak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!