Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltöznél egy lusta és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznél egy lusta és nem segítőkész emberrel?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, másfél éve van párkapcsolatom.

A barátom 26 éves. Dolgozik rendesen, könnyű fizikai és szellemi munkát végez vegyesen hétfőtől péntekig.

Mikor haza ér, kb 2kor, nem igazán segít otthon semmit. Néha levágja a füvet, esetleg kiteriget. A másfél év alatt még hozzánk járt nem mutatott segítőkészséget, pedig nincs más férfi a háznál nálunk . Nem látja meg azokat a munkákat, amiket egy férfinak meg kéne csinálnia. Ha csinált is valamit pl. favágás nagy nehezen, nem szívesen és csapodár módon. Nekem ez rosszul esik, megcsinalom én ezeket a dolgokat, de félek ha osszekoltoznenk is rám maradna minden. Mivel még nem lakunk együtt nem akarom elvarni, kötelezni a segítségre. Mondtam már neki, hogy ez zavar, de azt mondta ha együtt laknánk más lenne. Én azt gondolom, hogy ez nem így van, ha itt van napokig nálunk megkéne látnia a munkát. Mi a véleményetek erről?

2017. szept. 27. 16:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem változna,ő ilyen.Megszoksz vagy megszöksz.
2017. szept. 27. 16:42
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Eszem agaban sem lenne. Nalam alap, hogy egy ferfi MINDENBOL kiveszi a reszet 50%-ban, amibol en is. Ja, nalunk nincs kert es favagas, de ha kertes hazunk lenne se faval futenenk, akkor is alap lenne, hogy csinalja o is a mindennapi teendoket a hazon belul is.
2017. szept. 27. 16:43
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Mivel férfi vagyok ezért fordított nemekkel írom a dolgot:

Nem, nem jönnék össze ilyen nővel. De olyannal sem aki tisztaságmániás (kényszerbeteg módon) és folyamatosan egrecíroz, mint anno apám (ő is az volt).

Egy szó mint száz: Olyannal lennék együtt akinek kb. az a házimunka és tisztaság-szint felel meg, mint nekem, azaz a valamivel jobb a közepestől, de nem az a patika-rend (kivéve, ha vendégek jönnek)

2017. szept. 27. 16:48
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kizart, hogy osszekoltozzek ilyen emberrel.
2017. szept. 27. 17:00
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Kereshetsz egy olyan társat, aki tud fátvágni, aki amikor nálatok van meglátja a munkát.

Javasolt szakmák: Ezermester, kőmíves, belső építész, segédmunkás (kubikos), mérnők, festő-mázoló, lakberendező, asztalos, ács...talán: rendőr, katona,tűzoltó.(mert ez hívatás 0-24)

Ellenjavallt: rendszergaza (informatikus),pszichológus,író (újság),filozófus, matematikus, tanár, docens, orvos, programozó...ügyvéd,bíró, nyomozó.

Alternatíva: Üzletember (lehet tud fát vágni, de van pénze, és felvágatatja, a hozzátok, meg egy olyan szakembert hív (lakberendező), aki meglátja mi javítható az otthonodba, sőt kuktát is rendel, hogy krumplit hámozzon.

Van még kérdésed?

Ja, persze változhat. A nők mindent elérnek, ha odateszik magukat. Csak ügyesen!

2017. szept. 27. 17:05
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok programozó haverom van, mind rendet tart otthon meg maga körül.. mi köze a foglalkozásnak ehhez?

Kérdező: dehogy költöznék, kivágnám a francba ha nem hajlandó változtatni n+1-edik kérés után se...

2017. szept. 27. 17:12
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Persze, én is tudok fát vágni meg csavarozni, de azért ne mindent én csináljak már. Mondjuk a párod még a jobbik eset, aki azért legalább kérésre megcsinálja.
2017. szept. 27. 17:18
 8/19 anonim ***** válasza:
Amúgy otthon hogy viselkedik? Nem laktok együtt, az oké, de ő hol lakik? Szüleinél? Besegít otthon, dolgozik, kiveszi a részét a házimunkából? Mert önmagában az, hogy nálatok nem segít, még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy tényleg ilyen lenne akkor is, ha összeköltöztök. Mindenesetre nem jó jel.
2017. szept. 27. 17:22
 9/19 anonim ***** válasza:

Az én pasim se vitte ki még a tányérat se nálunk, soha nem állt neki megjavítani valamit vagy kipucolni a wc-t.

De összeköltözés után semmi panaszom nem volt rá, még rendesebb, mint én

2017. szept. 27. 17:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Ebben egyébként van valami. Én se szivesen rendezkedek más házában. Hiába látom, hogy mondjuk vissza kéne csavarozni a szék támláját, nem fogok másnap odaállítani fúróval, mert nem tudom meg akarják-e egyáltalán csinálni stb. Vagy ha szerintem például el kéne pakolni ezt-azt, az nem azt jelenti, hogy szerintük is.
2017. szept. 27. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!