Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tekinthető az normálisnak, hogy miután fél éve a barátnőmnél lakom, és legalább arányosan hozzájárulok a (mindenféle) költségekhez, még nem adott kulcsot a házhoz (kapuhoz igen)?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik, nem akarja megadni a riasztó kódját...2017. szept. 19. 13:49
21/30 A kérdező kommentje:
Valójában többször előfordul, hogy előbb bemegyek a munkahelyemre, és nagyon kellemetlen lenne azt mondanom, hogy el kellett jönnöm otthonról, mert a barátnőm (is) ment dolgozni. Így csak elütöm a kérdést valami maszlaggal - de ciki lenne, ha valaki visszakérdezne...
2017. szept. 19. 18:15
22/30 anonim válasza:
Szerintem keress mást, így csak kihasználnak, de meg nem becsülnek. 60 felett is van élet és lehet igazi, őszinte társat találni.
23/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást - elgondolkodom majd rajta.
Az biztos, jobb lenne egy őszinte, nem alakoskodó és számító kapcsolatban élni..
2017. szept. 19. 19:17
24/30 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy 60 felé közeledve nem sétagalopp a társkeresés, de ez mindennek a legalja. Legyen már önbecsülésed! Te is fenntartod a házat, de nem lehetsz ott, kvázi nem otthonod, ha ő elmegy bárhova? ! Ne röhögtessen már! Kihasznál. Ágymelegítő, társalkodó és bankautómata besorolással rendelkezel, ha ez neked megfelel, ám legyen. No de azért a Te kordban már az utcán csatangolni, meg korán bejárni dolgozni, mert kiraktak otthonról, tragikusan vicces, mondjuk egy huszonévesnek is az volna. Kell ez Neked? Nyilván nem. Lépj le, aztán ha nem akad senki egy darabig, az sem gond, még mindig jobb a minőségi egyedüllét, mint egy megalkuvó párkapcsolat, meg előbb-utóbb biztosan talász egy olyan társat, aki megbízik benned és megbecsül, hiszen ezek az alapjai egy stabil kapcsolatnak, Te se adjad lejjebb! Húzzad fel azt a nyúlcipőt szépen, és olaj! Ez a díszpéldány meg fogjon magának másik madarat. Kit érdekel, hogy meglopták? Mi közöd hozzá? Ha gyáva volt bevasalni azon a kárát, aki okozta neki, az az ő baja, ezért veled ilyen inkorrektül eljárni nagyon gusztustalan dolog. Tipli, lehetőleg már tegnap, de legkésőbb ma!
25/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a véleményed - lesz min elgondolkodnom!!!
2017. szept. 21. 13:32
26/30 anonim válasza:
Ez a nő egy igazi köcsög!!! Már bocsánat!
27/30 A kérdező kommentje:
Ha most azt akarnám alátámasztani, amit írtál - sajnos, lenne néhány sztorim....
2017. szept. 21. 16:06
28/30 anonim válasza:
Ezt szerintem nem kell alátámasztani.A köcsög az köcsög.
29/30 anonim válasza:
Minden hozzászólóval egyetértek!
Szerintem se alkudj meg csak azért, mert mindjárt 60 éves vagy. Attól még teljes értékű, aktív ember vagy, aki sokkal jobbat-többet érdemel ennél!
A nőt meg egyszerűen nem is értem hogy képes nyugodtan aludni, meg veled lenni ilyen körülmények között. Nincs lelkiismerete, érzései? :O
30/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a véleményeket!!!
2017. szept. 22. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!