Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tekinthető az normálisnak, hogy miután fél éve a barátnőmnél lakom, és legalább arányosan hozzájárulok a (mindenféle) költségekhez, még nem adott kulcsot a házhoz (kapuhoz igen)?
Az úgy van, hogy amikor ő elmegy otthonról, (legkésőbb) akkor én is elmegyek. Igaz, általában nekem néhány órával később kezdődik a munkaidőm. Megoldom így-úgy, ez nem jelent nagy gondot. Este viszont rendszerint ő ér haza előbb, így az nem bonyolult. (Szinte) mindig együtt reggelizünk, és kávézunk - ami nagyon jó (szerintem mindkettőnknek - de nekem nagy vívmánya az életnek, a viszonylag hosszú társkeresőzés után. Nem vagyunk fiatalok, mindketten 60 felé járunk (én Kicsit "jobban" mint ő). Diplomások vagyunk mindketten, talán kicsivel az átlagfizetés felett.
Van egy kicsit fontosabb körülmény: Korábban betörtek hozzá, és akkor még volt is mit elvinni (állítása szerint már nincs - de ha van sem érdekel), és nagyon az akkori partnerére terelődött az ő gyanúja, de nem mert feljelentést tenni, mert az illető a szlovák maffiával való kapcsolatával fenyegette meg, (ami vagy igaz - mármint a kapcsolat a maffiával - vagy nem), de ő beijedt, és hallgatott. Szerintem innen lehet a bizalmatlansága. Egyéb iránt nagyon elégedett velem (legalább is szavakban). Azért már kissé kezd kellemetlen lenni, hogy ilyen félig - meddig vagyok csak jó...
Öcsém, ekkora barmot mint te xD
Szarvat ne rajzoljon neked a csaj, és tegyen egy kolompot a nyakadba? :D
S hogy még fokozzam a helyzetet: szerintem tisztaságmániás is "kicsit" - és (talán) nem érezné jól magát attól, hogy én olyankor is a házban vagyok, amikor ő nem látja, hogy mit csinálok (mert nincs otthon) és ki tudja, miket koszítok.
Állítása szerint őnála még nem lakott senki, mindig ő lakott valaki másnál.
....még egy kicsit...
Nagyon köszi a hozzászólásokat.
(szerintem sem egészen normális - kicsit még kitartok, és talán később majd konkrét kérdést teszek fel neki a terveiről, és a biztonsági kódról...(ill. a kulcsomról)
A megszokott-tól eltérő programok esetén meg szoktuk beszélni, hogy hogyan legyen a tali vele. Van nekem is egy kis menedékházam vidéken, amikor a gyerekeihez megy (120 km-re) - akkor ott szoktam meghúzni magam. Ja, és a gyerekeivel sem találkoztam még a fél év alatt.....
Az utolsó kérdező a verést kinek a részéről félelmezi (ki ver? Ő, vagy én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!