Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire tekinthető az normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tekinthető az normálisnak, hogy miután fél éve a barátnőmnél lakom, és legalább arányosan hozzájárulok a (mindenféle) költségekhez, még nem adott kulcsot a házhoz (kapuhoz igen)?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik, nem akarja megadni a riasztó kódját...
2017. szept. 19. 13:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Már értem! Te egy igazi balek vagy.
2017. szept. 19. 14:41
 12/30 A kérdező kommentje:

Az úgy van, hogy amikor ő elmegy otthonról, (legkésőbb) akkor én is elmegyek. Igaz, általában nekem néhány órával később kezdődik a munkaidőm. Megoldom így-úgy, ez nem jelent nagy gondot. Este viszont rendszerint ő ér haza előbb, így az nem bonyolult. (Szinte) mindig együtt reggelizünk, és kávézunk - ami nagyon jó (szerintem mindkettőnknek - de nekem nagy vívmánya az életnek, a viszonylag hosszú társkeresőzés után. Nem vagyunk fiatalok, mindketten 60 felé járunk (én Kicsit "jobban" mint ő). Diplomások vagyunk mindketten, talán kicsivel az átlagfizetés felett.

Van egy kicsit fontosabb körülmény: Korábban betörtek hozzá, és akkor még volt is mit elvinni (állítása szerint már nincs - de ha van sem érdekel), és nagyon az akkori partnerére terelődött az ő gyanúja, de nem mert feljelentést tenni, mert az illető a szlovák maffiával való kapcsolatával fenyegette meg, (ami vagy igaz - mármint a kapcsolat a maffiával - vagy nem), de ő beijedt, és hallgatott. Szerintem innen lehet a bizalmatlansága. Egyéb iránt nagyon elégedett velem (legalább is szavakban). Azért már kissé kezd kellemetlen lenni, hogy ilyen félig - meddig vagyok csak jó...

2017. szept. 19. 14:42
 13/30 anonim ***** válasza:
66%

Öcsém, ekkora barmot mint te xD

Szarvat ne rajzoljon neked a csaj, és tegyen egy kolompot a nyakadba? :D

2017. szept. 19. 14:43
 14/30 A kérdező kommentje:

S hogy még fokozzam a helyzetet: szerintem tisztaságmániás is "kicsit" - és (talán) nem érezné jól magát attól, hogy én olyankor is a házban vagyok, amikor ő nem látja, hogy mit csinálok (mert nincs otthon) és ki tudja, miket koszítok.

Állítása szerint őnála még nem lakott senki, mindig ő lakott valaki másnál.

2017. szept. 19. 14:50
 15/30 anonim ***** válasza:
Még hezitálsz?
2017. szept. 19. 15:36
 16/30 A kérdező kommentje:

....még egy kicsit...

Nagyon köszi a hozzászólásokat.

(szerintem sem egészen normális - kicsit még kitartok, és talán később majd konkrét kérdést teszek fel neki a terveiről, és a biztonsági kódról...(ill. a kulcsomról)

2017. szept. 19. 15:57
 17/30 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de balek Vagy. Ti nem együtt éltek, csak bent lakásos ágyasnak és pénzforrásnak tart, csak így neki kényelmesebb, hogy mindig kéznél Vagy. 40 feletti vagyok, így írom. Arra jó vagy, hogy ott legyél az ágyban és segítsd fizetni a számláit és ennyi. Úgy mész munkába, hogy Te még tekeregsz jó ideig az utcán vagy beülsz valahova, mert Ő nem adott kulcsot???? Vicc. Nem is sajnál Téged mikor mínuszok vannak, hogy Te hol töltöd a reggeled a munkaidőig. A másik, az nem létezik vagy ha igen az elég baj, hogy nincsenek külön programjaitok, nem mentek el külön a barátaitokkal, rokonokhoz vagy mit tudom én, olyan nincs, hogy mindig együtt van az ember és nem is kell, hogy együtt legyen. Ha pl elmész a valakihez nélküle, akkor hogyan mész be? vagy csak akkor mész el ha otthon van, hogy vissza is tudj menni a lakásba? Vagy ha Ő megy el, akkor Te addig hol Vagy? ÁÁÁ én ezt nem is tudom elképzelni, hogy ilyen létezik.
2017. szept. 19. 16:19
 18/30 anonim ***** válasza:
Én max csak attól félnék, hogy nem tudom kidobni, mikor elkezd verni.
2017. szept. 19. 17:17
 19/30 A kérdező kommentje:

A megszokott-tól eltérő programok esetén meg szoktuk beszélni, hogy hogyan legyen a tali vele. Van nekem is egy kis menedékházam vidéken, amikor a gyerekeihez megy (120 km-re) - akkor ott szoktam meghúzni magam. Ja, és a gyerekeivel sem találkoztam még a fél év alatt.....

Az utolsó kérdező a verést kinek a részéről félelmezi (ki ver? Ő, vagy én?

2017. szept. 19. 18:04
 20/30 A kérdező kommentje:
Anyagilag jól jövök neki...
2017. szept. 19. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!