Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerepkiegyenlítés? Az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerepkiegyenlítés? Az egyik üzletlánc vasaló férfival reklámozza a vasalóját.

Figyelt kérdés
Valóban egyre háziasabbak az újabb generációk? Ez előny együttélésnél?
2017. aug. 24. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

te valami idióta vagy?

én is vasalom a saját ingeimet mi ebben a csoda? csak a nők vasalhatnak?

van autószerelő nő is és?

ritka idióta kérdés

2017. aug. 24. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy háziasabbak-e, de aki férfi egyedül él, annak időnként kell vasalót vennie a kezébe, meg aztán ez a kép figyelem felkeltőbb, mert a vasaló nő már túl megszokott. Erre talán valamivel jobban fölkapják az emberek a fejüket...
2017. aug. 24. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Én is megfigyeltem. A barkácsholmikat meg szőke nővel hirdetik. Szerintem ez jó irány. Javaslom, hogy minden Lidl újságban legyen cigány, kínai és néger, mert így azért elég kirekesztő. A karácsonyi kiadványokban meg ne csak karácsonyfák legyenek, hanem a Hanukához szükséges kellékek is. Ja, és a januári újságban is legyenek karácsonyfák, mert az ortodoxok akkor ülik. Szóval van még teendő.
2017. aug. 24. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a barom kérdés? Én egyedül élek, egyedül vezetem a háztartást. Magamra főzök, mosok, takarítok, sőt még vasalni is szoktam nagy ritkán. Igen, férfi vagyok.
2017. aug. 24. 17:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván előny, ha egy férfi házias, ugyanis jelentősen meghosszabbítja az együtt töltött időt. Vagy inkább úgy mondanám, aki nem házias, azzal nem jutunk el az összeköltözésig.
2017. aug. 24. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell ezen fennakadni vagy csodálkozni 2017-ben?

Nő vagyok, és nincs vasalóm. Egyberuhákat hordok, semmit nem kell vasalnom.

Apukámnak van vasalója, és vasalja az ingeit. Még az ágyneműt is.

2017. aug. 24. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Úgy látszik csak te vagy még lemaradva ott - néhány társaddal együtt - hogy csak a nők dolga a vasalás. Köszöntelek a 21. szzázadban, ahol a nő helye nem a konyhában van, és nem a férfié az utolsó szó.. :D
2017. aug. 24. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

előny-e együttélésnél? nem, nem előny, hanem meghatározó szempont. el sem tudom képzelni, hogy a mai világban valaki ne tudná magát ilyen szinten ellátni. a háztartás vezetése, a házimunka azoknak a felelőssége, akik a házban élnek (értelemszerűen kivétel egy 1 éves kisgyermek vagy egy mindenórás kismama). ha az egyik fél nem dolgozik, akkor úgy a fair, hogy ő többet vállal, de manapság már a nők is dolgoznak, így nagyon igazságtalan, ha csak rájuk marad a házimunka. szerencsére az újabb generációknál már a munkamegosztás az elfogadottabb.

(egyébként sajnos azt is el tudom képzelni, hogy a reklám csupán marketingfogás, ami be is vált, hiszen a gyakorikérdéseken is erről kérdeznek.)

2017. aug. 24. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért a pasinknak nem kell vasalni vagy mi? A legtöbb elmegy koleszbe, albérletbe már az egyetem alatt, ott is vasalni kell. Nincs mindig anyuci vagy nő. Sokan kimennek pár évre ( vagy sokkal többre ) külföldre egyedül vannak, ott ki vasalna ki. Ezektől függetlenül meg vannak normális pasik, akik nem várják el egy bizonyos kor után, hogy anyuci vasaljon rájuk és ha kapcsolatban élnek, akkor meg az vasal aki ráér. Nem előny kapcsolatban, nem is kell leállni olyannal akinek ez nem alap. 2017-et írunk.
2017. aug. 25. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez nem újabb generáció kérdése. Én 40 múltam,megértem pár kapcsolatot, de soha nem volt gond azzal, hogy ki csinálja vagy a férfinek ne alap legyen, hogy ő is végez házi munkát. KI állna le olyannal? Akkor inkább egyedül, bár nekem személy szerint soha nem volt vitám ezen, alap dolgok. Jól kell választani, az ilyen dolgok kiderülnek az első pár randi alkalmával .
2017. aug. 25. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!