Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen vasalot vegyek? Mi a...

Milyen vasalot vegyek? Mi a kulonbseg a keramia es tapadasmentes talp kozott? (A keramia js tapadasmentes. )

Figyelt kérdés
Nem akarok nagyon dragat, nem vasalok tul gyakran. Lattam, hogy egesz jok vannak mar 5000-6000-7000 forintos aron, ezert nem tudom, hogy melyik lenne a jo. Lattam egy RH-t, ami fuggolegesen is vasal, es nagyon jo egyeb tulajdonsagai vannak.

#vasaló #kerámia talp #tapadásmentes talp
2017. aug. 16. 17:34
 1/2 anonim válasza:
Szia.elöször is a kerámia talpú vasaló nem minden ruhát szeret,bizonyos ruha tipusokhoz igenis tapad aztán nem lehet letakarítani rendesen,nah és ha leejted egyböl eltörik.a tapadásmentes talp még új korában elég jó,főleg ha elolvasod mi van a ruhára irva.cimkén ráirva max 60 fokon vasalható,erre rárakod a 100 fokos vasalót akkor a tapadásmentes is jól szétégeti.viszont ha leesik sem törik el.1 fokkal jobb,de érdemes nagyobb összeget kiadni rá.nem a legolcsobbat megvenni.csak 1 szer kell jót venni.utánna egy darabig nem kell cserélni.
2017. aug. 18. 00:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi ezt most latom. Keramiat vettem, az elozo a palladium glisse volt vagy mi, de az is kifustolt. Egyelore jol viselkedik. Mondjuk, ha hamarabb olvastalak volna, lehet futok meg egy kort. De koszi azert!
2017. szept. 5. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!