Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns nők, miből látszik, hogy a kapcsolataitokban ti vagytok a dominánsabb fél?
Szerintem ez a ki megy elöl dolog nem igaz. Az előző kapcsolatomban 100%-ig én voltam a dominánsabb, és udvariasságból engedtem előre a barátnőmet ilyenkor, hülyén is nézne ki ha egyszercsak bevágnák elé és elkezdeném magam után "húzni" :D De helyzetfüggő persze, attól függ kit kell kikerülni, mekkora helyen, stb.
32F
nem vált be a "nehéz a cuccom" ezért kérem hogy jöjjön elém a metróhoz
étteremben én kommunikálok a személyzettel
mikor randiztunk, akkor szóban megkérdeztem hogy mikor fogja már meg a kezem
sokkal több csókot kezdeményezek
ha leülünk egymás mellé, akkor pl érintést, összebújást is legtöbször én vagyok aki kezdeményez
nyaralás tervezésnél én nézek ki 2-3 úticélt és úgy választunke gyütt
én számolom át nyaralásnál avgy együtt töltött htévégénél a pénzügyeket
ennyi jut eszembe de ami általában igaz, hogy mire neki valami eszébe jutna (vagy eszébe se jutna) addigra megcsinálom (pl menjünk ynaralni - megbeszélve. és akkor én egyeztetem össze az időpontokat és három nappal később már mutatom a lehetőségeket. ő emg még ott tart, hogy felírja az időpontokat hogy megyünk ynaralni. de pl arra nem gondol, hogy hova, mennyiért stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!