Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a szülinapi torta belesében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szülinapi torta belesében lenne a kulcs az hatásos?

Figyelt kérdés

Most lesz párom szülinapja, de közben az összeköltözés is felmerült párszor, de aztán még vártunk vele.

Ez így jó lenne?

2017. aug. 19. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

1. Helyesírást gyakoroljátok kérlek!

2. Sz..r megoldás szerintem, és eléggé gusztustalan és egészségtelen is egyben.

2017. aug. 19. 15:44
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha véletlenül lenyeli az elég hatásos lesz.
2017. aug. 19. 15:45
 3/14 A kérdező kommentje:

mennyi iq fighter van itt....

nyilvan valamiben lenne és nem nyeli le, pl ha kuglóf formát fedek marcimánnal és fetölltöm a közepét is, amiben ott van a becsomagolt cucc, akk nem nyeli le... és nem érintkezik a kulcs a sütivel...

2017. aug. 19. 15:49
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Ezt igazából neked kéne tudni, hiszen te ismered. Ha vevő az ilyesmire akkor jó lehet, ha nem akkor kevésbé hatásos.
2017. aug. 19. 15:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem sütöd bele, hanem utólag odahelyezed becsomagolva, hogy a kulcs ne érintkezzen a tortával, úgy kedves gesztus. Szerintem jó ötlet.
2017. aug. 19. 16:05
 6/14 A kérdező kommentje:

Igyekeznék szépen csinálni :)

bár lehet nem spilázom túl és valami egyszerűbb megoldásnál maradok

2017. aug. 19. 16:16
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egy jelképes hatalmas kulcs nagyobb mint egy torta szelet akkor ok, mert nem fogja senki lenyelni, de előtte most meg jól.

Vagy a torta díszítésén is lehet, Vagy a torta alatt egy spéci papírra nyomtatva, mikor elfogy a torta meglátszik mi van alatta.

2017. aug. 19. 17:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Csoki kulcs díszítés...pl.
2017. aug. 19. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz, olyan, mintha az összeköltözés valami ajándék lenne tőled neki. Én nem kötném össze a szülinappal.
2017. aug. 19. 22:08
 10/14 anonim válasza:
Nagyon kreatív ötlet.
2017. aug. 20. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!