Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más szokott gondolkozni azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szokott gondolkozni azon, vajon magammal tudnék-e élni?

Figyelt kérdés
Elsősorban nőket kérdeznék, vajon saját magaddal tudnál-e élni, esetleg pár hétig eltudnád-e viselni saját magad? Tényleg kiváncsi vagyok, hogyan vélekednek erről, hiszen általában az a jellemző, hogy a nők hosszutávon nem képesek békében élni? Ennek sok oka van, de ez esetben, amikor magaddal kellene élned, nem lennél szebb, csúnyább, okosabb, szexibb...ugyanolyan lenne kivül-belül ő is, mint te.
2017. aug. 16. 22:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10/10 a válaszod kedves 10-es. 😊
2017. aug. 17. 01:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Én még szexelnék is magammal. :DDD

Velem szerintem nem nehéz együtt élni, van lakótársam. Minden közösen hozott szabályt betartunk, senki nem sunnyogja el a takarítást, nem zavarjuk egymást, úgyhogy ha még inkább egy hullámhosszon lennék magammal, akkor pláne így lenne.

2017. aug. 17. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Én amolyan magányos farkas vagyok, a párom a kezdeményezőbb, úgyhogy feltételezem, hogyha magammal laknék, igen gyorsan elhidegülnénk egymástól. :D

Szeretek egyedül lenni és mindig is azt az elvet vallottam, hogy legalább két szobásnak kell lennie egy lakásnak, hogy mindkét félnek meglegyen az intim szférája, nyugalma. Na most ebben a párom is egyetért, de nem olyan szinten igényli ezt, mint én, tehát valószínű bajban lennék, ha magammal élnék együtt. :D

Ezt leszámítva szerintem egészen tűrhető és alkalmazkodó vagyok, tehát nagy gond nem lenne.

2017. aug. 17. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Épp nemrég gondolkodtam rajta, miután édesanyám elejtette azt a mondatot, hogy le a kalappal a párom előtt, hogy el tud viselni. Persze viccelve mondta, no de mindennek van valóságalapja.

1-2 hétig magammal élni? Simán. De ennél hosszabb időre nem költöznék össze magammal, főleg egy ilyen kis lakásba, mint amilyenben jelenleg élünk. Mondjuk úgy, hogy elég tüzes személyiség vagyok, s mégegy ilyennel lángra lobbanhat valami :)

2017. aug. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!