Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szokott gondolkozni azon, vajon magammal tudnék-e élni?
Én még szexelnék is magammal. :DDD
Velem szerintem nem nehéz együtt élni, van lakótársam. Minden közösen hozott szabályt betartunk, senki nem sunnyogja el a takarítást, nem zavarjuk egymást, úgyhogy ha még inkább egy hullámhosszon lennék magammal, akkor pláne így lenne.
Én amolyan magányos farkas vagyok, a párom a kezdeményezőbb, úgyhogy feltételezem, hogyha magammal laknék, igen gyorsan elhidegülnénk egymástól. :D
Szeretek egyedül lenni és mindig is azt az elvet vallottam, hogy legalább két szobásnak kell lennie egy lakásnak, hogy mindkét félnek meglegyen az intim szférája, nyugalma. Na most ebben a párom is egyetért, de nem olyan szinten igényli ezt, mint én, tehát valószínű bajban lennék, ha magammal élnék együtt. :D
Ezt leszámítva szerintem egészen tűrhető és alkalmazkodó vagyok, tehát nagy gond nem lenne.
Épp nemrég gondolkodtam rajta, miután édesanyám elejtette azt a mondatot, hogy le a kalappal a párom előtt, hogy el tud viselni. Persze viccelve mondta, no de mindennek van valóságalapja.
1-2 hétig magammal élni? Simán. De ennél hosszabb időre nem költöznék össze magammal, főleg egy ilyen kis lakásba, mint amilyenben jelenleg élünk. Mondjuk úgy, hogy elég tüzes személyiség vagyok, s mégegy ilyennel lángra lobbanhat valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!