Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom nem érzékeli, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem érzékeli, hogy körülötte vagyok?

Figyelt kérdés

A barátom mindig megsebez valahogy, lekönyököl, lefejel, belém rúg stb. A kapcsolatunk elején még vicces volt, hogy ügyetlen és véletlenül összekoccan a fogunk vagy állba rúg, amikor pózt váltunk vagy hasonlók, de most hogy együtt élünk már mindennapos ez. Pár hete megsérült a lábam és amióta fáj kb 8szor rúgott bele és ebből csak párszor volt az, hogy aludt és forgolódott.

Amikor mondtam neki, hogy vigyázzon már kicsit, akkor meg csak nevetett, hogy hát nem direkt csinálja és nem tud vele mit kezdeni. Az előbb is lerúgott és csak tvzik tovább. Ez már nagyon elszomorít. Mintha nem lenne helyem az életében :( és a lábam is fáj :(

2017. aug. 1. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Vegyetek szélesebb ágyat vagy matracot, ez nálunk is probléma volt.
2017. aug. 1. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Biztos hogy direkt csinalja. A helyedben mar reg leleptem volna.
2017. aug. 1. 23:35
 3/9 AchromaticSmarties ***** válasza:
82%
Szadista egy picit... jó kamu, hogy véletlenül rúg le. :D
2017. aug. 1. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Vicces vagy, de most már nyomás aludni!
2017. aug. 1. 23:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy direkt csinálja, de nem is próbál tenni ellene :(
2017. aug. 1. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Úgy hívják, hogy testkontroll. Nézd meg a műugrókat, tornászokat, mennyire érzik és érzékelik a testüket, tudják, hol a test fizikai határa. A pasid vagy egy agresszív tirpák vagy abszolút nincs testkontrollja.
2017. aug. 2. 00:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem agresszív, ezért is bánt a dolog.

Köszönöm a válaszokat egyébként!

2017. aug. 2. 01:43
 8/9 Fish1 ***** válasza:
Vannak ilyenek. Én azon is meg szoktam lepődni, ha valaki nem érzi azt, ha közel áll hozzá egy másik ember anélkül, hogy látná, és simán letapossa meg nekimegy. Gondolom nekem azért furcsa, mert simán érzem, ha a hátam mögött áll valaki.
2017. aug. 2. 03:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg van ilyen, vannak ilyen emberek, akik egyszerűen nem érzékelik jól a saját testüket. Nekem is volt egy ismerősöm, aki például állandóan nekiment az ajtófélfának.
2017. aug. 4. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!