Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban/házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban/házasságban élő nők! Ti szerettek házimunkázni? Vagy csak muszájból csináljátok? Kort is írjatok, légyszi.

Figyelt kérdés
házimunka, együttélés, takarítás
2017. júl. 24. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem szeretek. Millió más dologgal el tudnám foglalni magam helyette, a legtöbb pihentetőbb és/vagy építőbb is.

De a rendre és a tisztaságra igényem van. Nem mániákusan, tehát nem arról van szó, hogy sikítva szaladok a partvisért, ha meglátok egy porcicát a sarokban.

A gond ott van, hogy nem egyedül élek, de csak nekem van igényem a rendre.

2017. júl. 25. 07:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Dehogy szeretek, te jó ég! Megcsinálom, mert felnőtt vagyok, és tudom, hogy muszéj, de ennyi.

24/N

2017. júl. 25. 08:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem. A párommal benyomunk valami jó kis pörgős zenét, bontunk egy sört vagy bort, aztán hadd szóljon. Közben éneklünk, beszélgetünk, marháskodunk, teljesen jó programnak tartjuk. A közös takarításnál már csak a közös főzést imádjuk jobban. :D

Meg beszélgettünk róla, hogy nem igazán értjük, mit kell stresszelni a takarításon. Ami napi/heti dolog, azt nagyon gyorsan le lehet zavarni, ami ritkább, azzal nem kel gyakran vesződni, de mindig lehet belőle szórakozást csinálni.

26/N

2017. júl. 25. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Én muszájból csinálom, bár nagy néha tud kikapcsoló hatása lenni (2-3havonta egyszer :D). Ill. főzni alapvetően szeretek.
2017. júl. 25. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Főzni imádok, a hobbim.

Takaítani gyűölök, a kerti munkáért ellenben odavagyok :)

2017. júl. 25. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyelőre nem élünk egyött, de nekem saját háztartásom van. Főzni szeretek alapvetően, néha idegesít hogy sok idő elmegy vele, de a végeredményre mindig nagyon büszke vagyok. A mosogatás semleges, mivel egyedül élek, nem termelek sok mosatlant, azt nem nagy cucc elmosni. Mosás szintén. Takarítani gyűlölök, főleg porszívózni. Még a fürdőszobatakarítást utálom legkevésbé, de megcsinálok mindent, mert muszáj, különben ki csinálja meg.
2017. szept. 24. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Főzni szeretek, a többi hàzimunkàt utàlom, viszont a rendet- tisztasàgot is szeretem, ugyanakkor idegeneket nem szívesen engedek az otthonomba ( takarító). Így kénytelen vagyok 2 hetente megcsinàlni. Heti vàltàsban hàzimunkàzunk a férjemmel + én főzök, ő bevàsàrol és intèzi a csekkeket a postàn.
2018. dec. 29. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!