Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban/házasságban élő nők! Ti szerettek házimunkázni? Vagy csak muszájból csináljátok? Kort is írjatok, légyszi.
Nem szeretek. Millió más dologgal el tudnám foglalni magam helyette, a legtöbb pihentetőbb és/vagy építőbb is.
De a rendre és a tisztaságra igényem van. Nem mániákusan, tehát nem arról van szó, hogy sikítva szaladok a partvisért, ha meglátok egy porcicát a sarokban.
A gond ott van, hogy nem egyedül élek, de csak nekem van igényem a rendre.
Dehogy szeretek, te jó ég! Megcsinálom, mert felnőtt vagyok, és tudom, hogy muszéj, de ennyi.
24/N
Én szeretem. A párommal benyomunk valami jó kis pörgős zenét, bontunk egy sört vagy bort, aztán hadd szóljon. Közben éneklünk, beszélgetünk, marháskodunk, teljesen jó programnak tartjuk. A közös takarításnál már csak a közös főzést imádjuk jobban. :D
Meg beszélgettünk róla, hogy nem igazán értjük, mit kell stresszelni a takarításon. Ami napi/heti dolog, azt nagyon gyorsan le lehet zavarni, ami ritkább, azzal nem kel gyakran vesződni, de mindig lehet belőle szórakozást csinálni.
26/N
Főzni imádok, a hobbim.
Takaítani gyűölök, a kerti munkáért ellenben odavagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!