Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párodat alulról szagolva is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párodat alulról szagolva is megismernéd, ismered annyira jól?

Figyelt kérdés

2017. júl. 18. 11:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Alulról, felülről oldalról is. Van egy észveszejtő illata, amit szerencsémre, semmiféle pacsulival nem próbál elfedni. Parfümnek nevezett förmedvénnyel fedné el saját illatát, valószínű, rég elváltak volna útjaink.
2017. júl. 18. 12:40
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Ő is jól ismer téged alulról????
2017. júl. 18. 12:45
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Ismerem a teste illatát, nem csak "alul", de mindenhol van egy embernek "szaga".

Szeretem a haját szagolni, a tarkóján és a füle mögött. Jó illata van a hálóingének is, amit egész este viselt. Az illatról tudom, hogy melyik kispárna az övé.

Amikor elélvez, akkor pedig csodálatos, semmihez sem hasonlítható illata van a puncinak is, és az íze is finom. :P

Senkinek nincs ilyen. Ezer közül is megismerném a ruháját, vagy a bugyiját, csak az illata alapján.

2017. júl. 18. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
A hónalját bármikor, olyan észveszejtően édes illata van.
2017. júl. 18. 13:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. A verejtéke illatát (igen, neke kifejezetten tetszik a natúr verejtékillata... valszeg ezt nevezik kémiának) viszont felismerném 1000 közül is. Pedig más verejtékszagától, még a sajátomtól is, ha van, ált. rosszul vagyok.
2017. júl. 18. 14:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem a személyi higiénia a kérdés, ennél sokkal összetettebb dologról van szó.

Szerintem kizárólag illat alapján teljes biztonsággal nem ismernéd fel, de egyértelműen ki tudnál egy csoportot az összes ember közül választani, amiben benne van a párod is - feltéve, ha az illatszerek hatásait teljesen kivonod a képletből.

A feromonoknak kódcsoportjai vannak, mely alapján eredetileg az emberek megtalálták/kiválasztották genetikailag optimális párjukat.

Nagyjából úgy érdemes elképzelni a dolgot, hogy bizonyos gének bizonyos tulajdonságcsoportokat kódolnak. Azaz egy gén állapota nem egy dolgot vezérel a szervezetben, hanem sokat. Ezek a gének nemcsak a külső és belső tulajdonságokat, hanem az egyes molekulák termelését is ki/be kapcsolgatják. Így mint egy kulcs tollai, adott mintázatot alkot az ezen molekulák keverékéből létrejött illatkoktél. Ezt a keveréket, (egyébként elég gyorsan lebomló) illatanyagot nevezik az egyén által kibocsájtott "feromonnak". Nyilván sokféle kombináció elképzelhető, ám orrunk sem végtelen szelektív. E miatt nem teljesen egyedi a zár/kulcs, de azért meglehetősen szelektív.

Úgy érdemes elképzelni, mint a szekrénykulcsokat: van jópár fajta számozott kulcs és mindegyik kulccsal több ajtót ki lehet nyitni. Receptoraink száma és felbontása azonban véges, így már a hasonló kulcsok is számunkra megkülönböztethetetlenül illenek a zárba.

A többi már szerencse kérdése... :)

Meglepő volt számomra, hogy ismerőseim közül többen beszámoltak már taszító, fanyar ízről alul, ami az első együttlét után meggátolta a továbbiakat. Másoknak viszont ugyanez az íz és illat ugyanazzal a partnerrel kifejezetten kellemes volt.

Azaz feltehetően létezik nemcsak vonzó, hanem egy adott pár közt kifejezetten az aktust kisebb vagy nagyobb mértékben gátló feromon is.

Ezt nyomják el a különféle mesterséges illatszerek a sikeres, tartós párkapcsolatok valószínűségét alaposan lecsökkentve. Ezért sem praktikus a túlzott tisztálkodás. (Mielőtt valaki belekötne, nyilván nem a napi 1..2 vagy a munkavégzéstől függően több, szükséges zuhanyozásra gondolok, hanem pl. kifejezetten aktus előtt történő kiáztatásos módszerre, mesterséges illatú tusfürdőkre, szappanokra, stb. Talán nem is annyira az áztatás a fő gond, az csak felhígítja, halványítja illatanyagainkat.

A baj azzal az illatszerrel van, ami szelektíven elnyom egyes feromonokat, máskor a természeteshez hasonlókat "odatesz", amiket pedig nem mi termeltünk.

Meggyőződésem, hogy az emelkedő válások száma és a széteső kapcsolatok összefüggnek a különféle mosóporokba, szappanokba, tisztálkodószerekbe, öblítőkbe tett bizonyos illatanyagokkal. Nem tudok róla, hogy ezt az összefüggést érdemben valaki is vizsgálta volna...

Mi viszont az adott partnert az összes illatkombináció alapján, részben tudat alatt választjuk meg. Talán kicsit túlzás, de ha a család pl. mosóport, öblítőt vált, megeshet, hogy valami egy kicsit megváltozik a párkapcsolatokban is - ki tudja...

2017. júl. 25. 08:19
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
ömmmm nem biztos rajta kívül nem szagoltam mást "alulról" meg kb rajta kivűl 5 millió nő ugyan azt a fürdő cuccot használja tudod amitől jó szagunk lesz... szóval... de tapintásból felismerném még ha be lenne kötve a szemem is
2019. máj. 12. 23:37
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Te az vagy, aki kiírta azt a kérdést, hogy "Szoktatok a barátnőtök előtt olyan jó nagyokat durrantani, hogy a csövek is berezonálnak?"
2019. jún. 18. 00:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a férjem szagát ezer közül is megismerem, sőt, alulról is simán, annyira jellegzetes. Korábbi kapcsolataiban ezt tudtam volna így leírni.
2019. jún. 18. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!