Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt már úgy egyedül kialakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már úgy egyedül kialakítottál egy szép házat udvart. Jött a Ő és nem tetszett neki?

Figyelt kérdés
És évek munkàjàt kreativitásàt kellett kidobnod az ablakon? Tudom, hogy manapsàg 30fölött ha nincs hàza egy pasinak szóba se állnak vele a nők. Ha meg a nőnek van de a pasinak nincs még durvább a helyzet. Én vagyok az egyetlen ellenzője ennek kúltusznak.. De olyan rossz, hogy van 2ember 2lakàs berendezve van stìlusa....két helyen nem lakhattok fel kell adni....De ez még ok! De ha egyik fél lakik egy garzonban (akàr fullextrásban de a lyuk az lyuk) másik fél egy 3 szobàs kertes hàzban..

2017. júl. 4. 07:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10es régen ìgy volt! De ma màr ha otthon lakik valaki előnytelen a házassàgi szándék szempontjàból!
2017. júl. 4. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, kié az a garzon, de azt mindenképpen megtartanám, menedéknek, ha esetleg elválnék, legyen hova visszavonulnom, és addig kiadnám, és ha feleség v. férj vagyok, (nem derült ki), akkor beköltöznék a 3 szobás házba, és igyekeznék a saját ízlésemet is beleadni a ház stílusába, remélhetőleg nem olyannal jössz össze, akivel teljesen ellenkező a stílusotok, mert az nem jó.
2017. júl. 5. 09:22
 13/14 anonim ***** válasza:

" Én vagyok az egyetlen ellenzője ennek kúltusznak" - nem te vagy az egyetlen, meg nem tudom, van-e ilyen kultusz.

Ami meg a kérdést illeti, hát egy komoly kapcsolatban Q tök mindegy, hogy hol vagyunk együtt, ha együtt lehetünk.

Tapasztalom minden este, minden reggel.

2017. júl. 5. 13:21
 14/14 anonim ***** válasza:

"Mondjuk megveszed a nappaliba meg a hàlóba a ....bútor csalàdot 500e értékben" az jó olcsó, úgyhogy az még hagyján, ha közös kiegyezéssel lecserélitek.

Egyébként a legjobb összeköltözéskor egy közös stílust kialakítani és lassan úgy átalakítani a lakást, házat, ha hosszútávra terveztek.

2017. júl. 9. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!