Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megbocsájtanátok a párotoknak, ha orrnyergen fejel?
Ez egy megtörtént eset. A szituáció a következő. Egymással szemben fekszetek az ágyon, ébredeztek. A párotok nyújtózkodik, ti hülyeségből megbökitek a hasát amire önkéntelenül összerándul. Könny szökik a szemetekbe, de szerencsére nem dagad/törik/vérzik. Én egy napig bocsánatot kértem, ő duzzogott. Baromira restelltem a dolgot. Kellett még egyet aludni rá, hogy újra beszélőviszonyba kerüljünk. Azt mondta, tudja, hogy nem direkt volt és hogy hibázott, de rendesen kellett neki egy nap, mert megtudott volna fojtani egy kanál vízben.
Ti hogy viselnétek/rendeznétek ?
Kérdező, igen, tudnék így reagálni. Előfordult már, hogy a srác megbotlott, előtte álltam, és úgy megfejelt, hogy eltört az arccsontom. Baromira fájt, de rá egy percig sem haragudtam.
Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!