Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az összeköltözést be szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összeköltözést be szokták "jelenteni"?

Figyelt kérdés

A párommal ha minden jól megy, szeptembertől összeköltözünk. Még egyikőnk szülei, testvérei, barátai sem tudják. Be szokás ezt jelenteni, vagy elég annyi ha mindketten a saját családunknak, barátainknak annyit mondunk hogy "ja amúgy összeköltözünk ősztől". Vagy jobban illik közösen elmondani mindenkinek?

Ti bejelentettétek az összeköltözést?

U.i.: a bejelentést nem úgy kell elképzelni, mint egy eljegyzési vacsit vagy valami nagy ünneplést, hanem hogy ketten a család/barátok elé álltatok és úgy közöltétek a hírt.

2017. jún. 18. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én kb. két hónappal költözés előtt mondtam, hogy kiköltözök a páromhoz.

Ennyi volt.

28n

2017. jún. 19. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kell nagy bejelentés, de illik elmondani ha mindketten ott vagytok és ha már lesz lakás, konkrétum, hogy ők is felkészüljenek, mert pl nálunk akkor a szüleim vettek nekünk ezt-azt amire szükségünk volt, apróságok, de jól jöttek.
2017. jún. 19. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
40%

Apaként nekem furcsa lett volna, ha nem mondják nekem - bár a legnagyobbik lány már egy ideje saját lakásában él, szóval mindenféle le és elszakadáson túl vagyunk.

Csak általában velem osztja meg elsőként a jó, meg rossz híreit.

2017. jún. 19. 15:32
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés, hogy elmondjuk-e a szülőknek, tesóknak, barátoknak a dolgot vagy sem (mert az egyértelmű, hogy elmondjuk valamilyen formában), hanem az, hogy ezt be szokták-e közösen jelenteni (mert mégis csak egy újabb lépcsőfoka a párkapcsolatnak az összeköltözés) a párok úgy, hogy kiállnak a mindkét család elé együtt, meg mindegyikőjük barátai elé egy-egy összejövetelnél és "bejelentik", vagy csak egy "ja amúgy összeköltözünk következő hónaptól" említést szoktak tenni.

Köszönöm azoknak, akik a tényleges kérdésre válaszoltak!

2017. jún. 19. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!